Autostickers

Mobiele reclame: Autostickers bedrukken

Auto's, bestelauto's, bussen en vrachtwagens zijn natuurlijk in de eerste plaats vervoermiddelen voor bedrijfsmatige toepassingen. Maar dankzij de grote oppervlakken en hun mobiliteit vormen ze ook de perfecte ondergrond voor allerlei soorten reclame. Maak daar gebruik van door professionele wrap folie te bedrukken met je eigen ontwerp en dat op je voertuigen aan te brengen. Zo worden je bedrijfsvoertuigen ultieme mobiele reclamemedia, ongeacht het formaat, het merk of de branche waarin je actief bent. Want of je nu ambachtelijk werkt, handelt of diensten verleent; met reclame op jouw auto bereik je een groot publiek. En dat zonder de extra kosten die advertenties of andere campagnes met zich meebrengen. En je hoeft niet te stoppen bij alleen je eigen voertuigen; je kunt ook samenwerkingen aangaan met anderen, zoals taxibedrijven, en jezelf zo nog meer in beeld brengen.

Jouw voordelen

Een ingewikkelde spuitopdracht kost niet alleen veel geld, maar ook een heleboel tijd. Ga daarom voor het snelle en goedkope alternatief en kies voor car wrapping. De auto folie kun je helemaal naar je eigen wensen ontwerpen en bij jouw online drukkerij professioneel laten bedrukken. Al binnen enkele dagen leveren wij de wrap folie thuis. Zo eenvoudig kun je autostickers aanbrengen, dat ook wel car wrapping wordt genoemd.

Uiteraard is de autosticker in de eerste plaats bedoeld om visueel aantrekkelijk te zijn en de mensen op je bedrijf te attenderen. Daarnaast is een wrap folie ook een soort beschermlaag voor de lak, die er door wordt afgedekt. Steenslag, zonlicht of strooizout kan eigenlijk nauwelijks nog kwaad, en ook de folie zelf heeft daar bijna geen last van. Het kwalitatief hoogwaardige vinyl van Avery Dennison is immers erg robuust en goed bestand tegen invloeden van buitenaf.

Naast het foliemateriaal is de permanent hechtende lijm een belangrijke factor die zorgt voor een lange levensduur. Deze bestaat uit een speciale acryllijm, die aan de ene kant een duurzame bevestiging garandeert, maar aan de andere kant ook zonder resten achter te laten kan worden verwijderd. Op die manier kun je bij het car wrapping nog eenvoudig correcties aanbrengen en worden luchtbellen onder de folie voorkomen. Dat laatste komt door een zelf ontwikkelde luchtkanaaltechnologie, de het aanbrengen van de folie nog eenvoudiger maakt.

En mocht je de folie weer willen verwijderen, dan is dat geen enkel probleem; ook na jaren kun je die zonder resten achter te laten weer losmaken. Dat is wel zo handig als je de auto gaat verkopen of bijvoorbeeld een andere reclame wilt. Het is erg eenvoudig; oude folie verwijderen, nieuwe folie kopen en die op je bus of je vrachtwagen aanbrengen.

Attentie gegarandeerd!

Hoeveel mag het zijn? Wil je liever kleine accenten aanbrengen, complete delen zoals de deuren of de motorkap onder handen nemen, of wil je de hele auto met wrap folie beplakken? Bij onze autostickers kun je niet alleen het ontwerp zelf bepalen, maar ook het formaat. Je kunt tot op de centimeter nauwkeurig bestellen hoeveel je nodig hebt. En dat is ook de basis waarop wij de prijs berekenen. Zo rijd je letterlijk en figuurlijk zo voordelig mogelijk.

De zijkanten van je voertuig bieden de meeste ruimte voor reclame. Met name bij bussen of andere voertuigen is de achterkant zonder ramen erg handig. Die wordt daar het beste gezien en dat is ook de beste plek om belangrijke informatie, zoals naam, adres en telefoonnummer te op te zetten. Natuurlijk kun je jouw complete auto van bumper tot bumper beplakken, maar op de horizontale delen zoals de motorkap en het dak zou je ook aan 3D-elementen kunnen denken.

Prachtige kleuren, bijzondere ontwerpen, ongewone teksten, optische illusies; aan jouw de keus. Het allerbelangrijkste is dat het opvalt. Laat je fantasie de vrije loop bij het ontwerpen en beperk je niet tot functionele, informatieve reclame. Het allerbelangrijkste is immers dat je gezien wordt, indruk achterlaat en in de gedachten van de mensen blijft. Je kunt daarbij bijvoorbeeld ook denken aan onze glanzend, tegen UV-licht beschermend laminaat om je autosticker in metallic-look te laten veredelen. Omdat met name in de gemotoriseerde wereld glanzend troef is, vallen matte elementen vaak veel beter op. En daarom hebben we natuurlijk ook een matte laminering voor je.

2D of 3D?

Hoewel bij het aanbrengen van wrap folie op auto's de eisen per voertuig verschillen, leveren wij voor elke toepassing het passende materiaal. Onze 2D-folie is in eerste instantie ontwikkeld voor vlakke of licht gewelfde oppervlakken, dus niet voor verdiepingen, scherpe randen of ronde elementen zoals een spiegel. Daarvoor kun je beter de 3D-folie bestellen, de beter kan worden gerekt en aangepast en dus met name voor dergelijke onderdelen geschikt is. Wij leveren de beide varianten in Avery Dennison-topkwaliteit. Ze zijn erg goed verwerkbaar en onderscheiden zich door een hoge levensduur en duurzaamheid.

Stationaire reclametechniek

Voor een consistente presentatie naar buiten leveren wij een breed assortiment, dat naast mobiele mogelijkheden om te adverteren uiteraard ook stationaire producten omvat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een breed assortiment vlaggen en je gepersonaliseerde vlaggen bedrukken. Naast hijsvlaggen voor vlaggenmasten vind je hier bijvoorbeeld ook vierkante- en drop-flags. Deze laatste zijn er in een speciale indooruitvoering voor gebruik op beurzen of andere promotie- en informatiebijeenkomsten. Voor jouw standaarduitrusting vind je in onze webshop een breed aanbod roll-up banners en displays. Of je nu voor specifieke producten of voor je bedrijf in het algemeen reclame wilt maken; laat een roll up banner bedrukken. voordelig, snel en in topkwaliteit.