Keycords en lanyards

Lanyards bedrukken – draagbare reclame


VIP-toegang, sleutelhanger, kaarthouder, toegang voor evenementen: Onze lanyards (sleuteldragers) bieden tal van toepassingsmogelijkheden. Een slimme blikvanger met ruimte voor uw reclameboodschap. U zorgt er namelijk voor dat uw deelnemers, gasten, sporters, klanten en zakelijke partners uw reclameboodschap steeds bij zich dragen. En niet voor even, maar dagelijks als handige helper. Hiermee investeert u in een reclame artikel dat een langdurige werking heeft op uw klanten en uw reclameboodschap ook nog bij veel andere personen onder de aandacht brengt. Druk uw logo, webadres of reclameboodschap erop, en uw reclame kan op reis gaan. Maak gebruik van de onschatbare uitwerking en ruime verspreiding van uw reclame die u bereikt met bedrukte sleuteldragers.

Wij hebben verschillende varianten van bedrukbare lanyards in ons assortiment. Kies uw eigen favoriet!


U kunt kiezen uit vier verschillende, individueel bedrukbare lanyards van satijn, die wij in vier breedtes leveren. Klassiek of geheel naar wens met steekgesp, veiligheidssluiting of allebei. Bovendien heeft u de keuze tussen een ovalen en een trapezevormige karabijnhaak. De sleuteldragers zijn gemaakt van 100 % polyester en hebben een lengte van ca. 90 tot 95 cm zodat ze om de hals gedragen kunnen worden, uit een tas gehangen kunnen worden of om de arm gewikkeld kunnen worden. De modellen met haken zijn gemaakt van 90% zink en aluminium en 10% plastic. Alle sleuteldragers met opdruk zijn al vanaf 50 stuks verkrijgbaar bij onze drukkerij.
-> Lanyards standaard: Het meest geliefde model is de klassieke lanyard die onze online-drukkerij met uw wensontwerp kan bedrukken. De basiskleur is wit en verkrijgbaar in vier verschillende breedtes. De kleur van de naden is transparant en past zich dus aan uw corporate design aan.
-> Lanyards met steekgesp: Sleuteldragers met steekgespen kunnen door uw klanten op verschillende manieren worden gebruikt. Het elegante satijnband kan in een handomdraai switchen tussen een lang en een kort formaat. De steekgesp is gemaakt van 100% polypropyleen en in 8 varianten beschikbaar. Vanaf een breedte van 1,5 cm is het model ook met een geïntegreerd fluitje beschikbaar, heel handig bij sportevenementen of concerten.
-> Lanyards met veiligheidssluiting: Speelt u graag op safe? Dan zijn onze sleuteldragers met veiligheidssluiting precies wat u zoekt. Hier blijft alles wat u eraan hangt, zoals sleutels of tickets, altijd veilig binnen handbereik.
-> Lanyard met steekgesp en veiligheidssluiting zijn praktisch, veilig en persoonlijk. Met onze online bedrukbare lanyards met steekgesp en veiligheidssluiting hebben onze klanten niets meer te wensen over. Ze kunnen worden gebruik als een kort of lang band en om de sleutelhanger veilig te bewaren.

Geweldige combinatie: Welke producten vullen uw sleuteldragers het beste aan?

Onze lanyards zijn uitstekend te combineren met onze . PProbeer onze kaarthoesje van doorzicht pvc eens. Wie naast de sleuteldragers ook nog bedrukbare polsbandjes nodig heeft, vindt bij ons een ruime keuze aan verschillende materialen zoals Tyvek®, vinyl en stof. Deze zijn absoluut scheur- en watervast en zelfs geschikt om meerdere dagen zware belastingen te weerstaan.