Toegangskaarten bedrukken

Dit zou je ook kunnen interesseren

Voor een overzichtelijke entree; entreekaarten drukken voor elke gelegenheid

Om niet alleen de orde, maar ook overzicht te houden zijn tickets niet alleen bij concerten een product waar je niet buiten kunt. Bij sportevenementen, theateravonden of festivals; zonder toegangskaarten gaat het niet. Niet alleen voor de gast, maar natuurlijk al helemaal niet voor de organisator. Laat daarom online jouw entreekaarten drukken in je eigen ontwerp en profiteer van het uitgebreide assortiment uitvoeringen, materialen en veredelingen.

Geperforeerd, genummerd of misschien allebei?

Kies uit verschillende combinaties voor de perforatie en de nummering. De basisvariant is voorzien van een perforatielijn of een nummering, de meest uitgebreide uitvoering heeft een perforatielijn en is tweemaal genummerd. Dat is met name handig als de bezoeker bij binnenkomst een deel van het kaartje aan de organisator moet overhandigen, maar een ander deel mee naar binnen moet nemen. Op die manier kan de entreekaart bijvoorbeeld ook een lot voor een loterij zijn.

Scheurvast, fraudebestendig of opvallend; veredelen van jouw entreekaart

Omdat entreekaarten meestal wel tegen een stootje moeten kunnen en vaak al een poosje voor het evenement worden verzonden, is het de moeite waard om ze bijzonder duurzaam te maken. Daarvoor kunnen wij een dispersielak aanbrengen, die het papier beschermt tegen scheuren en ander beschadigingen. Optisch heel aantrekkelijk zijn elementen die zijn voorzien van een vlak met een digitale foliedruk. Je kunt daarbij niet alleen kiezen voor kleuren rood, goud of zilver, maar ook voor een hologram folie. Een blacklightinkt die onder speciaal UV-licht zichtbaar is, beschermt de entreekaart tegen namaak. Door jouw gewenste motief op de tickets te plaatsen, bescherm je jezelf doeltreffend tegen fraude.

Hoe werkt blacklightinkt?

Sommige inkten zijn alleen onder blacklight zichtbaar en anders niet. Dat komt door fijne zinksulfidekristallen die bij de fabricage van de inkten worden gebruikt. Geringe hoeveelheden zware metalen of zeldzame aarden activeren die kristallen, waardoor deze oplichten. Onder normaal licht is de inkt nagenoeg transparant. De inkt wordt pas zichtbaar wanneer deze wordt aangelicht met blacklight in de juiste golflengte. Entreekaarten drukken met blacklightinkt zorgen niet alleen voor een hoge mate van veiligheid, maar zijn ook een echte eyecatcher.

De golflengtes van het lichtspectrum dat het menselijk kan waarnemen liggen ongeveer tussen 380 en 780 nanometer (nm). Of anders gezegd: van paars tot donkerrood. Alle kleuren die buiten dit gebied liggen zijn voor mensen niet zichtbaar. Vanaf 780 nm spreekt de wetenschap van infraroodstraling, onder 380 nm van ultravioletstraling (UV). Dit golflengtebereik is verder opgesplitst in UV-A, UV-B en UV-C; blacklight ligt met een golflengte van 345 - 380 nm in het UV-A-stralingsgebied. Dat betekent dat het dicht in de buurt van het voor mensen zichtbare licht ligt. Daardoor herkent het menselijk oog het hoogstens als een blauwachtige zweem. Wat het werkelijk waarneemt is het effect dat het blacklight bij bepaalde materialen veroorzaakt: deze stralen. Heldere kleuren zoals wit absorberen het UV-licht bijzonder goed en geven het daarna weer af. Denk daarbij aan witte kledingstukken, maar ook onze tanden.

Alles rondom jouw evenement

Als onlinedrukkerij bieden wij je de perfecte uitrusting rondom je evenementen. Om ervoor te zorgen dat de bezoekers niet voortdurend hun toegangskaart moeten laten zien en die ook niet verliezen, is het met name bij langer durende evenementen zinnig om polsbandjes te bedrukken. De scheurvaste en waterbestendige bandjes zijn leverbaar in allerlei materialen en uitvoeringen en kunnen naar wens worden bedrukt.

Om je evenementen bekend te maken zijn posters drukken ideaal. Groot, groter of grootst; bij ons heb je de keus uit vele formaten en papiersoorten, die je in zowel kleine als grote oplagen kunt bestellen en online kunt laten bedrukken. Wij drukken ook op speciale materialen, zoals herbruikbare Stafix-folie of affichepapier voor het aanplakken buiten.

Verstuur tickets in gepersonaliseerde enveloppen. Met of zonder venster, standaard formaat of vierkant, met plakstrip of gegomd; aan jouw de keus. Enveloppen bedrukken wij voor iedere gelegenheid.

Heb je iets te vieren? Laat dan bijpassende wens- en uitnodigingskaarten drukken. Kies uit verschillende formaten en uitvoeringen die je kunt laten voorzien van een eigen ontwerp en heel eenvoudig online kunt laten drukken.