Milieuvriendelijk promotiematieraal

Duurzame en plasticvrije producten

Producten van milieuvriendelijk materiaal
FSC™ of PEF™ gecertificeerde papiersoorten

Voor de toekomst van onze bossen

FSC of PEFC-gecertificeerde papiersoorten

Bij FLYERALARM kun je kiezen uit meer dan 100 producten met materialen die afkomstig zijn van verantwoord bosbeheer (FSCTM) of duurzaam bosbeheer (PEFCTM). Bij sommige artikelen kun je automatisch het FSC of PEFC logo laten drukken. Een optie die op het moment geen enkele andere online drukkerij kan bieden. (licentie nummers FSC-C155353 of PEFC/04-31-3266).

Meer informatie over FSCTM of PEFCTM

Gerecyclede producten

Plasticvrije producten

Dankzij het verbod op plastic in de EU behoren veel plastic wegwerpartikelen tot het verleden. Je vindt bij FLYERALARM veel verschillende duurzame en voordelige alternatieven voor drinkrietjes, drinkbekers, levensmiddelenverpakkingen en plastic tassen – natuurlijk gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en met plek voor jouw eigen ontwerp.

Maak een duurzame indruk

Duurzaam promotiemateriaal

Kies voor milieuvriendelijke en duurzame reclameproducten en maak op die manier een groen statement met je bedrijf! Ontdek ons hele assortiment duurzame giveaways!

Naar de duurzame relatiegeschenken
Duurzame relatiegeschenken
CO²-compensatie, auto rijdt om de aarde

Samen aan de slag voor het klimaat

Klimaatneutraal drukken

Bij de productie van drukwerk komt een bepaalde hoeveelheid CO2 vrij. Met de optie 'klimaatneutraal drukken' biedt FLYERALARM je de mogelijkheid om deze hoeveelheid vrijwillig te compenseren. Je betaalt bij je bestelling een bepaald bedrag meer voor je product, dat wij compleet investeren in zelf uitgekozen, gecertificeerde klimaatprojecten.

Meer informatie

Composteerbare producten

Bijzonder milieuvriendelijk: bekers, levensmiddelenverpakkingen , servetten en meer – artikelen die door hun samenstelling van het materiaal biologisch afbreekbaar zijn en eenvoudig met het organisch afval of oud papier kunnen worden weggegooid. Alle composteerbare producten worden volledig afgebroken, zonder schadelijke restafval.

Ontwerpen die je zou kunnen interessen

Laat je inspireren

Veel FLYERALARM klanten vinden het belangrijk dat producten duurzaam worden geproduceerd en hechten bovendien grote waarde aan een uniek ontwerp. Een aantal voorbeelden laten we je graag zien: Op ons Instagram kanaal vind je diverse andere creatieve ontwerpen. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Blijf op de hoogte met de FLYERALARM nieuwsbrief

 • Nieuwe producten

  De nieuwsbrief bevat al het nieuws in een compacte en overzichtelijke vorm

 • Nieuws

  Nieuwtjes over de webshop en tutorials, jij bent de eerste die het weet.

 • Prijsvoordeel

  Promoties, acties en vouchers

 • Events en beurzen

  Exclusieve uitnodigingen voor after-work events of beurzen waar FLYERALARM aanwezig is.

Waarom milieuvriendelijk drukken bij FLYERALARM?

Milieuvriendelijk drukwerk kan op vele verschillende manieren bij FLYERALARM. Je kunt kiezen voor FSC of PEFC gecertificeerd papier. Zo weet je zeker dat jouw bestelling wordt gedrukt op papier dat duurzaam bosbeheer ondersteunt. Wij hebben 4 verschillende soorten milieuvriendelijk papier. Voor stickers kun je kiezen om stickers op rol te laten drukken zonder synthetische stoffen. Zo bestaan onze veganistische stickers voor 100% uit minerale en plantaardige bestanddelen. Ook hebben wij een groot assortiment van herbruikbare, duurzame drukwerkproducten. Denk hierbij aan biologische katoenen tassen, thermosbekers en rietjes van glas. En met onze overnight service heb je de duurzame drukwerk producten de volgende dag al in huis.

Ontdek alle duurzame opties

Wij bieden 4 verschillende soorten milieuvriendelijk papier aan voor jouw drukwerk:

 • Crèmekleurig natuurpapier dat chloorvrij gebleekt is voor bijvoorbeeld een magazine.
 • 100% mat kringlooppapier met Blauwe Engel keurmerk voor bijvoorbeeld een presentatiemap.
 • Graspapier dat gemaakt is van 20% grasvezels in combinatie met gerecyclede vezels voor bijvoorbeeld een duurzame flyer.
 • Kraftpapier van bruine papiervezels gemaakt van 100% kringlooppapier voor bijvoorbeeld milieuvriendelijke visitekaartjes om mee op te vallen.

Naast duurzame papiersoorten hebben wij ook tassen van bamboevezels, wegwerp koffiebekers die volledig recyclebaar zijn en duurzame verpakkingen zoals kartonnen enveloppen en luchtkussenenveloppen van graspapier. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden en opties om te kiezen voor duurzame drukwerkproducten.

Waarom kiezen voor milieuvriendelijk drukken?

Steeds meer consumenten vinden het belangrijk dat producten duurzaam worden geproduceerd en om de impact van (online) bestellingen op het milieu te reduceren. Als jij op je folder of magazine een FSC-logo kan drukken weet je klant dat je bezig bent met duurzaamheid. Dit komt dus niet alleen ten goede van het milieu, maar ook van je imago. Zeker bij grote bestellingen duurzame flyers, briefpapier of reclamemateriaal kan duurzaam drukwerk een groot verschil maken voor het milieu en de natuur.

3 populaire duurzame drukwerkproducten

1. Veganistische stickers op rol

Onze veganistische stickers bestaan voor 100% uit minerale en plantaardige stoffen en brengen geen schade aan het milieu en dieren. Zo kun je met een gerust hart stickers met je bedrijfslogo plakken op productverpakkingen, uitdelen als give-away en weggeven bij bestellingen.

2. Duurzame toegangskaarten voor je evenement

Onze toegangskaarten van graspapier passen perfect bij een evenement over duurzaamheid, duurzame producten of met milieubewuste bezoekers. Graspapier is gemaakt van 20% grasvezels in combinatie met gerecyclede vezels en heeft een ruw oppervlak met zichtbare grasvezelstukjes. Hiermee maak je gegarandeerd indruk op je milieubewuste doelgroep.

3. Milieuvriendelijke brochures

Kies voor natuurpapier of kringlooppapier en laat een grote bestelling brochures op een milieuvriendelijke manier drukken. Juist door je standaard drukwerkbestellingen te laten veranderen in milieuvriendelijk drukwerk, kun je een enorm verschil maken voor het milieu en de natuur.