Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Ok 
+32 2 403 72 75 ma-vr. van 8:30 - 17:30 uur Gratis levering Overnight

Magazines

Magazines in de rug geniet
Magazines in de rug geniet Overnight
 • bevestiging met twee metalen klemmen
 • offset
 • veel verschillende formaten
 • overnight tot 2.500 stuks
Magazines in de rug geniet met oognieten
Magazines in de rug geniet met oognieten
 • pagina's vasthechten met nietogen links
 • voor het archiveren in mappen
 • vanaf 250 stuks
Magazines met Wire-O-binding
Magazines met Wire-O-binding
 • wire-o-binding links
 • wire-o-binding in zwart, zilver of wit
 • 8 - 96 pagina's
 • vanaf 50 stuks
Budget brochures met zachte kaft (digitale druk)
 • leverbaar vanaf 50 tot 1.000 stuks
 • A4 of A5, staand of liggend formaat
 • omslag bedrukbaar 4/4 (full colour, dubbelzijdig bedrukt)
 • bijzonder voordelig

Laat een tijdschrift of magazine drukken voor een professionele presentatie!

Inspirerende imagobrochure, professioneel verenigingsblad of aantrekkelijk vormgegeven jaarverslag. Met een magazine of tijdschrift zorg je voor een uitstekende presentatie van je content. En het mooie is: een magazine maken kun je heel makkelijk zelf. Daarbij kun je je creativiteit volledig de vrije loop laten. Want hoe jouw magazine eruit komt te zien, bepaal je helemaal zelf.

Magazine laten drukken in de rug geniet: veelzijdig en bewezen succesvol

Magazines in de rug geniet zijn dé klassieker onder de tijdschriften en magazines. Omslag, binnendeel, twee nietjes erin en klaar. Oké, zo simpel is het nou ook weer niet. Wil je een magazine laten drukken, dan moet je eerst helder hebben wat je wensen en eisen zijn. En dat begint bij het formaat.

Wil je veel informatie kwijt, maar wel in een handig formaat dat je makkelijk in je zak steekt? Laat je magazine dan printen in een miniformaat (A7 mini; 7,4 x 9,8 cm). De meeste tijdschriften en brochures voor een breed publiek worden gedrukt in A4-formaat. Bewezen succesvol en werkt altijd, zowel in staand als liggend formaat. Met een vierkant formaat val je meer op. Wil je nog een stap verdergaan? Kies er dan niet alleen voor om je eigen tijdschrift te ontwerpen, maar laat je magazine ook drukken in een formaat op maat. Persoonlijker kan niet!

Maak van de omslag van je magazine een echte blikvanger

Formaat gekozen? Dan is het tijd om de cover van je magazine te maken. Op welk papier ga je de eerste en laatste pagina van je tijdschrift drukken? Moet je magazine licht zijn en makkelijk kunnen worden opgerold? Neem dan een laag gramsgewicht van bijvoorbeeld 90 of 100 gram. Een omslag met een hoog gramsgewicht van 250 of zelfs 300 gram, eventueel met dispersielak, komt natuurlijk kwalitatief beter en luxer over. Zeker als je voor chromolux parelmoer- of Silverstar®-papier kiest. Ga in elk geval voor houtvrij mc (maco). Dat zorgt voor scherpe contouren en kleurcontrasten bij je foto’s.

Tip: voor extra bescherming van je magazine kun je kiezen voor een 6-zijdige omslag. Dit biedt ook nog eens ruimte voor extra informatie. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Makkelijk archiveren en opbergen: magazines met oognieten

Wil je de tijdschriften makkelijk kunnen archiveren? Dan biedt een binding met oognieten uitkomst. Deze manier van hechten is vooral geschikt voor publicaties die vaker verschijnen, zoals jaarverslagen van bedrijven en verenigingen en jaarboeken. Dankzij de kleine ogen aan de linkerzijde kun je de tijdschriften makkelijk in een ordner doen. Zo blijft alles netjes opgeruimd en overzichtelijk.

Ook als je magazines met oognieten laat drukken, heb je veel keuze in formaat, papiersoort, aantal pagina’s en oplage. Natuurlijk kun je de omslag en het binnendeel volledig aan jouw wensen aanpassen. Vaak kiezen klanten bij een hechting met oognieten voor hoogwaardige papiersoorten met een hoog gramsgewicht. Dat is niet zo vreemd: deze magazines worden vaak door veel mensen doorgebladerd voordat ze in een ordner verdwijnen. En je wilt natuurlijk geen ezelsoren!

Flexibiliteit en goede bescherming: magazines maken met wire-o-binding

Staat duurzaamheid voorop dan zijn magazines met wire-o-binding de beste keus. Die zijn uitermate sterk en stevig en hebben bovendien een mooie kwaliteitsuitstraling. Ideaal dus voor gebruik in showrooms. Met zo’n magazine laat je klanten gemakkelijk al je producten, configuratiemogelijkheden en extra services zien. Blader er uitgebreid doorheen of neem ze in het weekend mee naar huis om alles nog eens rustig te bekijken. Dat kan allemaal met magazines met wire-o-binding.

Laat je een magazine printen en zoek je absolute zekerheid? Kies dan voor een beschermende omslag van polyprop. Deze beschermt je tijdschrift tegen slijtage en vuil. Dankzij de half transparante kunststof is de eerste pagina duidelijk zichtbaar. Krachtige bescherming met een krachtige uitstraling!

Magazine drukken in kleine oplage?

Denk je bij tijdschriften en magazines direct aan drukken in grote oplages? Dat hoeft echt niet. Ook magazines drukken in kleine oplage behoort tot de mogelijkheden. Al vanaf één exemplaar kun je bij FLYERALARM hoogwaardige geniete magazines bestellen in digitale druk. Daarbij heb je keuze uit diverse formaten: staand, liggend en vierkant. En met 4 tot 48 pagina’s heb je alle ruimte voor je boodschap. Meer plek nodig? Kies dan voor een oplage van minimaal 50 stuks in offsetdruk.

Of je nu een groot publiek of een selecte doelgroep wilt bereiken, met magazines zorg je voor een professionele presentatie. Afhankelijk van de uitvoering en oplage heb je ze met onze overnight service de volgende dag al in huis.