Promoot jouw festival met drukwerk van FLYERALARM

Digital first? Vergeet ook offline promotie niet! Zet daarom een online én offline marketing campagne in om jouw evenement te promoten. Zo vergeet je doelgroep je evenement niet, zodra de laptop wordt dichtgeklapt en de telefoon in de tas verdwijnt. Door online en offline promotie te combineren zorg je voor zichtbaarheid online, maar ook in de supermarkt, het openbaar vervoer, de winkelstraat of onderweg naar werk of school. Bestel vandaag nog flyers, posters, vlaggen, outdoor stickers en banners en start op tijd met je evenement te promoten.

Waarom jouw evenement promoten bij FLYERALARM?

Van vlaggen, posters, folders en direct mail tot een banner op een steiger in een winkelcentrum en weerbestendige posters voor op lantaarnpalen. Door het zeer uitgebreide assortiment vind je bij FLYERALARM altijd een manier, die bij je bedrijf en je budget past, voor de promotie van je evenement. Uitzoeken, ontwerpen en bestellen maar! Het voordeel van al je promotiemateriaal in één keer bestellen bij één leverancier, is dat je jouw materiaal met dezelfde kwaliteit, in dezelfde huisstijlkleuren en op hetzelfde moment geleverd krijgt. Met één druk op de knop bestel je een totaalpakket aan promotieproducten en ben je klaar om jouw evenement een startschot te geven.

FLYERALARM bestaat sinds 2002 en heeft jarenlange ervaring met drukwerk voor nationale en internationale evenementen, congressen, beurzen en festivals. Hierdoor hebben wij hoge kwaliteitseisen en meer dan 1,5 miljoen terugkerende klanten door heel Europa. Onze drukwerkexperts doen een gratis bestandscontrole voor je en vaak heb je het drukwerk al de volgende dag in huis (afhankelijk van het type product dat je bestelt). Heb je voor de promotie van je evenement snel flyers, folders of direct mail nodig? Kijk niet verder en bestel vandaag nog bij FLYERALARM.

3 tips voor een succesvol evenement

1. Combineer offline en online promotie

Digital first: dat is de strategie van veel bedrijven tegenwoordig bij de promotie van hun evenement. Hierdoor is er online een overkill aan advertenties op social media en via e-mail. Zodra je doelgroep zijn telefoon weglegt en de deur uitstapt is hij de online advertentie vergeten. Het is daarom nog steeds heel belangrijk om ook onderweg zichtbaar te zijn. Denk aan banners in winkelcentra, posters in de metro, spandoeken op bouwhekken of reclameborden langs het fietspad. Wees slim en kies dus ook voor offline promotie. Laat flyers en folders drukken en leg ze bij het lokale café, de kapper in de supermarkt of andere openbare plekken waar je doelgroep vaak komt.

2. Wees überrelevant voor je doelgroep

Er zijn elke week honderden evenementen, festivals en vakbeurzen. Zorg dus voor megarelevantie voor je doelgroep. Stel een ijzersterk programma samen, laat de uitnodiging ontwerpen door een professionele designer en zet een ervaren marketeer in op je promotiecampagne. Bedenk dat je doelgroep wordt overspoeld met uitnodigingen evenementen op LinkedIN, per e-mail en op social media. Als je wilt opvallen moet je zorgen dat je die ene spreker of artiest hebt die waarde en nieuwe kennis brengt voor je doelgroep. Ook is het belangrijk dat de branding aansluit bij je doelgroep. Denk aan een duurzame aankleding voor bewuste millennials of een exclusief VIP-programma voor een zakelijk event in het topsegment.

3. Begin op tijd met je evenement te promoten

Dit is een dooddoener: maar begin op tijd met de promotie van je evenement. Iedereen is druk-druk-druk en er zijn evenementen, festivals en seminars in overvloed. Voor een lokaal en kleiner evenement start je uiterlijk zes weken voor aanvang. Bij een groter en landelijk evenement een half jaar van tevoren. Zorg er dus voor dat je promotiemateriaal ruim op tijd binnen is. FLYERALARM kan je niet alleen ondersteunen bij het promotiemateriaal, maar ook voor de organisatie benodigdheden. Denk aan toegangskaarten, polsbandjes, keycords, badgeclips, balpennen en klemmappen.