Al het drukwerk voor jouw evenement vind je bij FLYERALARM

Van vloermat tot beurswand van zitzak tot ballonnen bij de entree: bij FLYERALARM is de keuze in aankleding en drukwerk artikelen voor je evenemententerrein eindeloos. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt om jouw evenement tot in de puntjes stijlvol aan te kleden. Van praktische wegbewijzering tot sfeermakers zoals branded strandstoelen en zitzakken. Bestel naast aankleding ook meteen je drukwerk en toegangskaarten. Zo bestel je alles bij één partij en heb je geen andere leveranciers meer nodig. Met een bestelling bij FLYERALARM schrap je in één keer tientallen to do’s van je lijst.

Waarom alles voor jouw festivalterrein drukken bij FLYERALARM?

Bij FLYERALARM bestel je je complete evenement aankleding, promotie drukwerk en organisatie benodigdheden zoals toegangsbewijzen en kleding voor personeel. FLYERALARM is de partij waarbij je wilt bestellen voor je evenemententerrein drukwerk, omdat door de jarenlange ervaring de allerbeste drukkwaliteit wordt geleverd. Daarnaast bespaar je veel tijd en geld door alles in één ontwerp in één order te bestellen. Zo hoef je niet facturen bij drie verschillende webshops te betalen, omdat je de promotie artikelen ergens anders hebt besteld en de aankleding voor het terrein weer ergens anders. Ook voorkom je hiermee verschil in kwaliteit of huisstijlkleuren tussen verschillende uitrusting en drukwerk artikelen op je festivalterrein. Ben je iets vergeten te bestellen of kom je flyers te kort? Bijbestellen van het drukwerk voor je festivalterrein is heel eenvoudig. Met onze razendsnelle levering heb je je drukwerk in een mum van tijd in huis.

Tips voor een sfeervol evenemententerrein

1- Uitrusting netwerkborrel

Geen evenement kan zonder afsluitende netwerkborrel en dus zijn statafels onmisbaar. Hier kunnen je gasten snel en gemakkelijk wat eten en drinken en natuurlijk netwerken en visitekaartjes uitdelen. Met bedrukte hoezen voor bistrotafels zorg je voor een stijlvolle plek om je evenement af te sluiten. Natuurlijk liggen op de statafels folders, flyers en magazines zodat bezoekers thuis rustig nog de informatie over je bedrijf of event kunnen doorlezen.

2 - Feestelijke ballonnen

Wat is er feestelijker dan een entree met ballonnen? Bestel ballonnen met je logo en bedrijfsnaam of zet er een grappige slogan op die past bij het thema van jouw evenement. Je kunt ballonnen ook uitdelen of een fotohoek maken, zodat bezoekers jouw evenement gaan promoten en delen op social media.

3 - Creëer een ongedwongen sfeer

Er is niks mis met normale tafels en stoelen, maar wil je je bezoekers op een event prikkelen? Maak dan knusse hoekjes met zitzakken, strandstoelen en hangmatten. Het moet bij je doelgroep passen, maar als je een festival organiseert, een vakbeurs voor de creatieve sector of je richt op millennials is dit zeer geschikt. Je creëert zo een ongedwongen, aangename sfeer, die bezoekers even uit de ‘werksfeer’ halen.

Wil jij weten met welke producten FLYERALARM je allemaal kan helpen bij het organiseren van het evenement? Bekijk dan de evenementenpagina.