Bedrijf

Over FLYERALARM

Meer dan 3 miljoen drukproducten, ruim 1,5 miljoen klanten, dagelijks 15.000 opdrachten, meer dan 2.000 medewerkers en sinds 17 jaar de nummer 1 voor online drukwerk. Wij bieden topkwaliteit drukwerk en reclametechniek producten, gepersonaliseerde kleding en een groot assortiment relatiegeschenken.

Meer over FLYERALARM

Verantwoordelijkheid bij FLYERALARM

Het is voor ons als online drukkerij een bijzondere uitdaging om op een ecologisch verantwoorde manier te produceren. Want ondanks de grondstofbesparende verzameldruk komt er bij de productie van een drukproduct een bepaalde hoeveelheid CO2 vrij. Met de optie 'klimaatneutraal drukken' geven wij je een mogelijkheid om deze hoeveelheid te compenseren. We hebben intussen meer dan 100.000 t CO2 kunnen compenseren!

Meer informatie over verantwoordelijkheid bij FLYERALARM
Duurzaam bosbeheer bij FLYERALARM

Voor de toekomst van onze bossen

FSC of PEFC-gecertificeerde papiersoorten

Bij FLYERALARM kun je kiezen uit meer dan 100 producten met materialen die afkomstig zijn van verantwoord bosbeheer (FSC) of duurzaam bosbeheer (PEFC). Bij sommige artikelen kun je met één klik het FSC- of PEFC-logo laten drukken. Een optie die op het moment geen enkele andere online drukkerij kan bieden. (licentie nummers FSC-C155353 of PEFC/04-31-3266).

Meer informatie over FSC™ en PEFC™

Milieuvriendelijke promotieartikelen

Ontdek ons reusachtige assortiment aan duurzame en herbruikbare producten. Op onze themapagina Milieu en Natuur vind je bijvoorbeeld drukwerk van natuurpapier of relatiegeschenken die je steeds weer opnieuw kunt gebruiken, 100% recycleerbaar materiaal en veel meer.

Onze partners

Benieuwd welke bedrijven en leveranciers met ons samenwerken? Kijk hier voor een overzicht.

Partners van FLYERALARM

Blijf op de hoogte met de FLYERALARM nieuwsbrief

 • Nieuwe producten

  De nieuwsbrief bevat al het nieuws in een compacte en overzichtelijke vorm

 • Nieuws

  Nieuwtjes over de webshop en tutorials, jij bent de eerste die het weet.

 • Prijsvoordelen

  Promoties, acties en vouchers

 • Events en beurzen

  Exclusieve uitnodigingen voor after-work events of beurzen waar FLYERALARM aanwezig is.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FLYERALARM Club

FLYERALARM Club

Wil je het hele jaar door altijd 15% korting op al je drukwerk bestellingen bij FLYERALARM? Dat kan! Word dan lid van de FLYERALARM Club. Daar krijg je niet alleen 15% korting op het hele assortiment, maar vergroot je ook je netwerk met potentiële nieuwe klanten en interessante relaties. Ook kun je op rekening betalen, kun je altijd advies vragen over je bestelling bij een drukwerk expert en krijg je gratis toegang tot de evenementen en workshops die we organiseren.

Naar de FLYERALARM Club