Verantwoordelijkheid bij FLYERALARM

Ecologische verantwoordelijkheid

Een verantwoorde en duurzame omgang met het milieu en gebruik van grondstoffen is voor FLYERALARM zeer belangrijk. We zijn op het gebied van duurzaamheid voortdurend bezig om onze processen bij te schroeven. Dat geldt niet alleen voor ons productieproces, maar ook bij het kiezen van onze materialen, producten en partners. Tevreden? Zijn we nog lang niet. Maar: stap voor stap komen we dichter bij een groenere toekomst.

Verantwoorde productie

Milieuvriendelijke productie

Sinds zijn oprichtig in 2002 maakt FLYERALARM al gebruik van de grondstofbesparende verzameldruk. Sindsdien hebben we nog veel meer maatregelen genomen, zoals het certificeren van onze productielocaties volgens DIN EN ISO 50001 of het investeren in innovatieve machines. Ons doel? Onnodige CO2-uitstoot vermijden.

Meer informatie
Milieuvriendelijke productie

Samen aan de slag voor het klimaat

CO2-compensatie

Bij de productie van een drukproduct komt er een bepaalde hoeveelheid CO2 vrij. Met de optie 'klimaatneutraal drukken' biedt FLYERALARM je de mogelijkheid om deze hoeveelheid te compenseren – natuurlijk op vrijwillige basis. Je betaalt dan een bepaald bedrag meer voor je product, dat wij compleet investeren in gecertificeerde klimaatprojecten.

Meer informatie
CO2-compensatie

Voor de toekomst van onze bossen

FSCTM of PEFCTM gecertificeerde papiersoorten

Bij FLYERALARM kun je kiezen uit meer dan 100 producten met materialen die afkomstig zijn van verantwoord bosbeheer (FSCTM – licentie nummer: FSC-C155353) of duurzaam bosbeheer (PEFCTM – licentie nummer: PEFC/04-31-3266). Bij sommige artikelen kun je zelfs automatisch het FSCTM of PEFCTM logo laten drukken.

Meer informatie
FSC™ of PEF™ gecertificeerde papiersoorten

Plasticvrije en duurzame producten

Thema Milieu en natuur

De gebruikelijke producten, nog milieuvriendelijker. In onze rubriek Milieu en natuur vind je veel verschillende milieuvriendelijke alternatieven voor conventioneel drukwerk. Maak gebruik van gerecyclede en duurzame materialen, plasticvrije producten, herbruikbare artikelen, gecertificeerde papiersoorten en veel meer en maak op die manier een groen statement met je bedrijf!

Meer informatie
Thema pagina milieu en natuur