+32 2 403 72 75 ma-vr. van 9:00 -17:00 uur Gratis levering Overnight Service
newsletter benefits

Nieuwsbrief abonneren


 
 
Ja, ik wil de periodieke nieuwsbrief met informatie over nieuwe en aantrekkelijke producten van FLYERALARM graag per e-mail ontvangen.
Zodra je je voor de nieuwsbrief hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met daarin een link. Door op deze link te klikken, registreer je je voor de nieuwsbrief.
Mocht je onverhoopt geen interesse meer hebben in onze nieuwsbrief, dan kun je je op elk gewenst moment uitschrijven. Je kunt de toestemming voor het opslaan van je persoonsgegevens, die je ons voor het toezenden van de nieuwsbrief hebt verleend, te allen tijde intrekken. Elke nieuwsbrief die je van ons ontvangt, bevat een link waarmee je de toestemming kunt intrekken.
Je toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6, lid 1a van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en artikel 7, lid 2 of lid 3 van de Duitse Gesetz gegen den unlauteren Wettbewerb (wet betreffende oneerlijke concurrentie). Meer informatie vind je in onze .

Afmelden voor onze nieuwsbrief


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Dat vinden we erg jammer! Om je af te melden, klik je op knop hiernaast. Vervolgens vul je bij de volgende stap je e-mailadres in.

Nieuwsbrief opzeggen