Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
+32 2 40 37 275 ma-vr. van 9:00 -17:00 uur Gratis levering Overnight Service

aanmelden

Als klant inloggen
 
 

Wachtwoord vergeten?

Als nieuwe klant registreren
Is vereist bij het inloggen
Bewaar uw wachtwoord veilig voor wanneer u ons opnieuw bezoekt
(minimaal 8 tekens, daarvan minimaal 2 getallen of speciale tekens)

 
 
Als je de nieuwsbrief van FLYERALARM graag wilt ontvangen, krijg je van newsletter@flyeralarm.be een aanvullende e-mail met daarin een link. Door op deze link te klikken, registreer je je voor de nieuwsbrief.
 
Mocht je onverhoopt geen interesse meer hebben in onze nieuwsbrief, dan kun je je op elk gewenst moment uitschrijven. Je kunt de toestemming voor het opslaan van je persoonsgegevens, die je ons voor het toezenden van de nieuwsbrief hebt verleend, te allen tijde intrekken. Elke nieuwsbrief die je van ons ontvangt, bevat een link waarmee je de toestemming kunt intrekken.
Je toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6, lid 1a van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en artikel 7, lid 2 of lid 3 van de Duitse Gesetz gegen den unlauteren Wettbewerb (wet betreffende oneerlijke concurrentie). Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
 
 

*verplicht veld