Skip to main content

FLYERALARM en Gmund Papier: de nieuwe partner voor designpapier

By 25. juli 2023 Backstage, BeInspired
FLYERALARM und Gmund Papier: neuer Partner für Designpapiere

FLYERALARM en Gmund Papier werken sinds enkele maanden samen. De online drukkerij en de papierspecialisten van Gmund am Tegernsee combineren drukwerk, marketing en papierexpertise voor uitzonderlijk drukwerk.

Een veel voorkomende misvatting als het gaat om flyers, visitekaartjes en ander drukwerk is dat een hoge oplage en brede verspreiding alleen al zal zorgen voor succesvol drukwerk. Dit is zeker deel de waarheid. Maar uw visitekaartjes of reclameflyers kunnen prachtig ontworpen zijn, perfect gedrukt en optimaal verspreid onder je doelgroep – en toch niet het gewenste effect bereiken.

De reden: standaard, vervangbaar papier dat noch een aantrekkingskracht heeft, noch iets goeds doet voor je printlayout. Daarom vind u in het FLYERALARM assortiment al jaren allerlei ongewone materialen waarmee u u kunt onderscheiden van de concurrentie. En sinds enkele maanden levert de Beierse papierspecialist Gmund de kers op de taart van het FLYERALARM papierassortiment.

Hoe je papier correct gebruikt in marketing

Slappe visitekaartjes, gerafelde flyers en gekreukte tijdschriften – hoe mooi uw ontwerp ook is, gedrukt op het verkeerde papier zal je promotiemateriaal geen impact hebben. In plaats daarvan moet u met de materiaalkeuze het karakter van je bedrijf of het doel van uw drukwerk uitstralen. Daarom werken FLYERALARM en Gmund Papier samen. Want als u voor uw drukwerk papier van de allerhoogste plank kiest, geeft u blijk van gevoel voor stijl en kwaliteit. Een voorbeeld:

Bent u een echte zakelijke professional? Dat moet ook tot uiting komen in uw zakelijke briefpapier. Laat uw visitekaartjes maken van Gmund linnen papier. Dit is niet alleen Cradle to Cradle Certified® Silver gecertificeerd en afkomstig uit duurzame bosbouw, maar heeft ook een enorm fijne linnenstructuur. uw gedrukte afbeelding wordt automatisch versterkt door een minimaal moireffect – en uw visitekaartje ziet er zo professioneel uit dat Patrick Bateman (uit American Psycho) ervan zou gaan blozen.

Wat betekent Cradle to Cradle Certified?

Cradle to Cradle Certified® is een wereldwijd erkende norm voor veilige en duurzame kwaliteitsproducten die worden geproduceerd voor de circulaire economie. Gmund Papier was de eerste papierfabriek ter wereld die een assortiment gekleurd papier op zilverniveau liet certificeren. De beoordeelde punten zijn materiaalgezondheid, recycleerbaarheid, gebruik van hernieuwbare energie, verantwoord gebruik van water en sociale rechtvaardigheid. Het doel is niet alleen om de negatieve milieueffecten van de productie en de levenscyclus van het product te minimaliseren, maar om een positieve voetafdruk achter te laten.

Dit blijft niet beperkt tot visitekaartjes. U kunt nu bijvoorbeeld ook kiezen uit Gmund papier voor schrijfblokken met omslag – nog steeds een must voor beursstands, kantoren en welkomstpakketten voor nieuwe medewerkers. Voor wie waarde hecht aan een vlekkeloze eerste indruk, raden we Gmund Bauhaus Dessau aan. Dit papier is modern, ongecompliceerd en eenvoudig. En daarmee de perfecte basis voor uw merkopbouw op drukwerk.

FLYERALARM en Gmund Papier: ook perfect voor creatieven

Houdt u van minder effen en meer kleurrijk? Geen probleem. Gmund produceert ook volledig gekleurd natuurpapier – en doet dat al sinds 1910. De traditionele Beierse fabrikant heeft zelfs gekleurd papier uitgevonden! Druk bijvoorbeeld op enveloppen van mat, tactiel Gmund Colors papier en uw post zal het hoogtepunt zijn in de brievenbus van je doelgroep.

Wat is er zo bijzonder aan Gmund Papier?

Het voorbeeld van het gekleurde Gmund Colors papier leidt direct naar het bijzondere kenmerk van de papierfabriek in Tegernsee: de lange geschiedenis. Gmund produceert op deze locatie al sinds 1829 papier. En dat doet het in de hoogste kwaliteitsklasse, 100 % made in Germany en in een variëteit die zijn weerga niet kent.

Daarover gesproken: Gmund Papier hecht ook meer waarde dan gewoonlijk aan duurzame productie. Zo heeft het bedrijf zijn waterverbruik in de afgelopen decennia gestaag weten te verminderen door moderne machines en productieprocessen – en behandelt het proceswater zonder chemicaliën met behulp van ozon. Dit is uniek in de industrie. Bovendien is het hele productieproces bij Gmund FSC®-gecertificeerd. En via eigen faciliteiten wekt het bedrijf tot 75% van de verbruikte elektriciteit op uit zonne-energie, waterkracht en warmtekrachtkoppeling – volledig CO2-vrij.

FLYERALARM Podcast-Folge # 1 Haptik

Sie möchten mehr über die Wirkung haptischer Reize auf Menschen erfahren? Dann hören Sie am besten gleich in die erste Folge des FLYERALARM Podcast rein! Direkt hier und überall, wo es Podcasts gibt.

Meer over de samenwerking tussen FLYERALARM en Gmund Papier

Gmund als papierfabrikant met bijna 200 jaar bedrijfsgeschiedenis en FLYERALARM als online drukkerij en een van de meest succesvolle e-commerce bedrijven: Dit klinkt niet alleen als een vruchtbare samenwerking, maar maakt het ook mogelijk om met een paar klikken reclamematerialen in ongeëvenaarde kwaliteit met uw eigen branding te bestellen. Ontdek hier direct meer in de FLYERALARM online shop:

Doreen

About Doreen

Doreen ist eine echte Vollblut-Texterin, die schon so manche Tastatur an ihre Grenzen brachte. Sie ist vielseitig interessiert und beruflich schon immer im Marketing zu Hause. Am liebsten bringt sie nützliches Druckwissen und kreative Werbeideen auf den Punkt.

Hinterlassen Sie einen Kommentar