Skip to main content

4 tips til at give dine medarbejdere en branded- eller firmagave

By 3. July 2023 BeInspired

Gør dine medarbejdere til omvandrende reklametavler ved at give dem hippe mærkevaregaver. Tænk på en hættetrøje til hjemmearbejde, et kaffekrus til offentlig transport eller en bomuldspose til at bruge som indkøbspose. I denne blog diskuterer vi 4 tidspunkter på året, som er velegnede til at give dine medarbejdere en branded gave.

Teamets udflugt

Det er nu, du skal overraske dine medarbejdere med en fin gave fra virksomheden. Start teamudflugten rigtigt ved at uddele nye hættetrøjer, jumpere, t-shirts eller veste, som vil være nyttige med det samme under teamudflugten. Overvej også tilbehør, der passer til dagens vejr: solbriller til sommergrillen, hat og halstørklæde til vintersportsudflugten eller en paraply med tryk til en regnbyge. Tøj med tryk og logo tjener sig selv ind to gange, fordi dine medarbejdere også vil bruge tøjet privat. For eksempel på ferien eller når de dyrker sport. Tip: Glem ikke at tage billeder af dine medarbejdere i deres nye mærkevaretøj under teamudflugten til de sociale medier og hjemmesiden.

Den nye medarbejder

En ny medarbejder bydes naturligvis entusiastisk velkommen af sine nye kolleger. Hvor er det dejligt, når en komplet pakke med nyttige kontorartikler venter på ham eller hende. Du har selvfølgelig allerede tænkt på en notesbog med kuglepen, trykte krus, et kaffekrus til at tage med, en taske eller en trøje. Vil du gå et skridt videre og virkelig overraske din nye medarbejder og straks introducere ham eller hende til kulturen i virksomheden? Så overvej praktiske gadgets som et bæredygtigt USB-stik, en trådløs oplader til din mobil lavet af træ eller en madkasse lavet af bambus.

Arbejde-hjemme-outfit

Endelig skal vi tilbage på kontoret, men hjemmearbejde er også blevet en ny norm i mange virksomheder. Med denne hybridform af den nye måde at arbejde på, er firmagaver med mærkevarer naturligvis passende. Tænk på et komplet hjemmearbejdsoutfit: en hættetrøje, eller hvis du vil have dine medarbejdere til at fremstå lidt mindre afslappede til et onlinemøde: en cardigan, polo eller t-shirt. Vand- og drikkeflasker er også en god gave til dem, der arbejder hjemmefra. På kontoret bliver du selvfølgelig jævnligt budt på kaffe og te af dine søde kolleger. Derhjemme glemmer man nogle gange at drikke nok. Stil en vandflaske på skrivebordet, så tørrer dine medarbejdere ikke længere ud bag deres bærbare computere.

Sport

Ud over at arbejde hjemmefra kan hættetrøjen selvfølgelig også bruges til sport. På den måde vil din medarbejder reklamere for dig i fitnesscentret eller på løbeturen. Vil du opmuntre dine medarbejdere til at træne? Så giv dem en sportstaske med matchende sportshåndklæde og få trykt vandflasker. Mange medarbejdere har allerede tænkt sig at motionere mere i januar, og det er sådan, du giver dem det ekstra sportslige skub til at gøre disse beslutninger til virkelighed

Bæredygtige firmagaver
Hvis du sælger et bæredygtigt produkt eller en bæredygtig service, så er bæredygtige firmagaver selvfølgelig et must. Vi har et stort udvalg, og vi udvider det hele tiden. Populære bæredygtige firmagaver omfatter solbriller, et sæt kuglepenne lavet af bambus eller kork, trådløse opladere lavet af træ, bæredygtige tasker (rygsække, laptoptasker, køletasker, weekendtasker) og kaffekopper eller madkasser lavet af økologisk plast.

Se alle vores firmagaver og bæredygtige forretningsgaver her.

Stefan Hennings

About Stefan Hennings

Stefan aims to assist the Nordic customers with order status print file adjustments and developing the FLYERALARM blog in which the goal is to answer your questions regarding FLYERALARM products and the methods used in the modern printing environment.

Hinterlassen Sie einen Kommentar