Skip to main content

Hvilken størrelse flyer har jeg brug for?

By 17. April 2023 Viden
Flyer

Ønsker du at udskrive en flyer til dit arrangement, din nye kampagne eller butiksåbning? God idé! Udskrivning af flyers er et billigt og effektivt markedsføringsværktøj. Men hvilket flyerformat er bedst at vælge? I denne blog forklarer vi alle de forskellige flyerformater, hvilke dimensioner de har, og hvad du skal være opmærksom på, når du vælger det rigtige flyerformat.

Mest populære flyerformat

For at besvare det oftest stilte spørgsmål med det samme: standardformatet og det mest valgte flyerformat er A5. En A5-flyer er 14,8 x 21 cm og halvt så stor som en A4-flyer. Ved du nok og ønsker at udskrive flyers i A5-format med det samme? Så tag et kig på disse flyers. Vil du gerne vide mere om andre flyerformater først? Så læs videre.

Forskellige størrelser af flyers

  • Flyer A3 format
    Dette er den største flyer, du kan få trykt. En A3-flyer har samme størrelse som to A4-ark ved siden af hinanden og kan også bruges som plakat. Dette format er velegnet, hvis du ønsker at udskrive mange oplysninger eller store billeder på dit flyer-design.
    Mål A3-flyer: 420 x 297 mm
  • Flyer A4 format
    Et A4-format er et velkendt og populært flyerformat. Det tiltrækker opmærksomhed, men er heller ikke for stort. Som følge heraf passer det også nemt i en kuvert.
    Mål A4 flyer: 297 x 210 mm
  • Flyer A5 format
    En A5-flyer er det mest almindeligt valgte format og er halvt så stor som en A4-side. Denne størrelse bruges ofte, når du ønsker at dele flyers ud på gaden. Det er en handy størrelse, som du nemt kan lægge i din taske eller lomme.
    Mål A5 flyer: 148 x 210 mm
  • Flyer A6 format
    En A6-flyer passer fire gange til en A4-folder og kan sammenlignes med størrelsen på et postkort. Det er det hyppigst valgte flyerformat efter A5-flyeren.
    Mål A6 flyer: 105 x 148 mm
  • Flyer A7 format
    Hvis du leder efter det rigtige format til en adgangsbillet eller rabatkupon, så er en flyer i A7-format velegnet. Dens lille størrelse gør den nemt at have med i din tegnebog eller håndtaske.
    Mål A7 flyer: 74 x 105 mm
  • Flyer A8 format
    Dette er det mindste flyerformat og velegnet, hvis du ønsker at få trykt en flyer på størrelse med et navnekort eller en drikkevarekvittering.
    Mål A8 flyer: 52 x 74 mm

Andre typer af flyers

DIN-format for flyers
Et DIN-format er velegnet til smalle og aflange foldede flyers. DIN-flyers skiller sig ud på grund af deres lange side og er velegnede til f.eks. at vedlægge et magasin. DIN-formater vælges ofte til tryksager med en lang side, som f.eks. menukort eller entrébilletter.

Firkantet flyerformat
Vil du skille dig ud og være kreativ med et originalt design? Så skal du vælge firkantede flyerformater: Dette er et kvadratisk format. Du kan vælge mellem 3 forskellige firkantede flyerformater: lille, stor og XL. Denne flyer er velegnet til f.eks. invitationer.

  • Mål firkantet lille: 9,8 x 9,8 cm
  • Mål firkantet stor: 14,8 x 14,8 cm
  • Mål firkantet XL: 21 x 21 cm

DIN lang flyerformat

I USA bruger de andre papirformater end i Europa. Her er f.eks. det “DIN lang” det mest anvendte format. Det er lidt kortere og bredere i størrelsen end et A4-format. Flyer i amerikansk format er også en anden størrelse og er lidt smallere og højere.
DIN lang format: 9,8 x 21 cm
DIN lang plus format: 10,5 x 21 cm

Forskellige flyer-størrelser

Vidste du, at du hos FLYERALARM også kan bestille afvigende flyerformer? Når du sammensætter flyers hos os, kan du f.eks. vælge en flyer i form af en cirkel, et kvadrat, et hjerte, en stjerne, en gave, en mand eller et juletræ.

Ved du efter at have læst denne blog, hvilken størrelse flyer du skal have trykt? Så bestil dine flyers allerede i dag med dag-til-dag service, så har du dem hjemme hos dig i morgen.

Stefan Hennings

About Stefan Hennings

Stefan aims to assist the Nordic customers with order status print file adjustments and developing the FLYERALARM blog in which the goal is to answer your questions regarding FLYERALARM products and the methods used in the modern printing environment.

Hinterlassen Sie einen Kommentar