Skip to main content

Jul med Flyeralarm: Julegaver i hotelbranchen

By 25. December 2022 BeInspired
Featured Julegaver i hotelbranchen

Julegaver i hotelbranchen? Hvorfor er det værd at give dine hotelgæster små gaver og hvordan finder du de rigtige julegaver til din målgruppe? Du kan læse svarene i ekspertinterviewet.

“Små gaver holder venskabet i live.” Fabian Ahrendt fra Münchens Rocco Forte The Charles Hotel ved, at dette velkendte ordsprog også gælder for hotellets gæster. Finalisten ved German Young Hotel Award 2021 lever og elsker hotelbranchen og kender derfor branchen som sin egen bukselomme. Vi bad om et par tips om gaver til den smukkeste tid på året.

Ekspertinterview med Fabian Ahrendt fra Rocco Forte The Charles Hotel

FLYERALARM: Først og fremmest vil du præsentere dig selv for vores læsere. Hvem er du, og hvordan får du brød på bordet?

Fabian Ahrendt: Mit navn er Fabian Ahrendt og jeg arbejder som Hotel Manager på The Charles Hotel, et Rocco Forte Hotel. I min rolle som hotelchef repræsenterer jeg den daglige leder og leder den daglige drift.

FLYERALARM: I dine tidlige 30’ere er du allerede i en ledende stilling i Rooms Division på Münchens Rocco Forte Hotel The Charles. Hvordan opstod den stejle karriere?

Fabian Ahrendt: Jeg har arbejdet i hotelbranchen i 16 år nu og har valgt den klassiske karrierevej via logisektoren. Dette omfattede reception og gæsteserviceafdelingen. I det videre forløb af min karriere var jeg også ansvarlig for husholdning, SPA-området og teknisk afdeling. Ønsket om at designe og udvikle “mikrokosmos hotellet” har altid drevet mig til at tage nye udfordringer op. Hotelbranchen er en vidunderlig branche og byder på fremragende karrieremuligheder, især for unge talenter. Hvis jeg skulle vælge igen i dag, ville jeg vælge hotelbranchen igen.

FLYERALARM: Hvad adskiller The Charles Hotel fra andre eksklusive hoteller i München?

Fabian Ahrendt: Først og fremmest har individet, høje kvalitet og diskrete service hjulpet os til at have mange loyale stamgæster. Vi kan også godt lide at kalde os et feriested i byen, fordi vi har en central, men rolig beliggenhed og kan tilbyde vores gæster de største hotelværelser i München, startende på knap 40 kvadratmeter.

FLYERALARM: Hvorfor skal man overhovedet give gæster og samarbejdspartnere noget til jul? Hvilken merværdi får The Charles Hotel ud af dette som virksomhed?

Fabian Ahrendt: I bund og grund handler det ikke om at imponere vores gæster med materielle ting. Det handler derimod om gestus og tegnet på påskønnelse, som bringer lidt opmærksomhed med sig. Det er ikke for ingenting, at de siger “Små fagter holder venskaber i live.”

FLYERALARM: Er julegaver kun noget til luksussegmentet i hotelbranchen eller også noget til vandrehjemmet eller gæstehuset ved siden af? Hvad synes du?

Fabian Ahrendt: Opmærksomheden skal passe til min målgruppe. Derfor bør det vælges med omhu. Selvfølgelig vil valget af gaver fra et livsstilshotel, et gæstehus eller et luksushotel altid være anderledes. Jeg ser dog ikke behovet for et tegn på påskønnelse i forbindelse med hotelkategorien, men derimod med attituden som vært.

FLYERALARM: Hvordan går du helt præcist frem for at finde den eller de rigtige gaver til dine gæster?

Fabian Ahrendt: Den passende høflighed bør være som vores gæster: international, kosmopolitisk og elegant. I vores tilfælde strækker udvalget af gaver sig fra personlige ølkrus og håndtasker fra lokale designere til slips og lommetørklæder fra luksusmærker. Selvfølgelig er der kulturelle eller religiøse forskelle, som skal respekteres og observeres.

Kunne du tænke dig lidt inspiration? Julegaver fra FLYERALARM

FLYERALARM: I hvilke rammer præsenterer og overrækker du julegaver?

Fabian Ahrendt: Til den såkaldte “Festive season” har vi små overraskelser, som vi stiller foran værelsesdøren eller som velkomstgave på værelset ved ankomst, såsom kreditkortetuier, skriveredskaber af høj kvalitet, notesbøger eller kosmetik, nogle fra vores eget mærke. Derudover overrasker vi vores mangeårige stamgæster med individuelle gaver, da vi allerede kender deres præferencer meget godt.

FLYERALARM: Hvilken julegave ville du personligt blive glad for?

Fabian Ahrendt: Det, jeg sætter mest pris på, er familiegaven til jul og samværet. Jeg står gerne for julemiddagen, for madlavning er en af ​​mine fritidsinteresser, hvilket er oplagt i mit job. Er det noget materielt, vil nye golfbolde f.eks være en dejlig overraskelse.

FLYERALARM: Har du som ekspert et par tips til virksomheder, der gerne vil give helt særlige gaver med souvenirpotentiale i år?

Fabian Ahrendt: Prøv at sætte dig selv i modtagerens position for at forstå, hvad der kunne være en passende gave. For medarbejdere, gæster eller samarbejdspartnere gælder følgende: Jo flere præferencer jeg kender og jo tættere samarbejdet er, jo nemmere er det for mig at finde den helt rigtige gave.

FLYERALARM: Tak, hr. Ahrendt! Vi ønsker dig en god start på juletiden og en god ferie!

Godt forberedt til juletiden

Leder du efter inspiration til juleforretningen? Så gennemse vores juletemaverden. Her finder du også passende julegaver til din målgruppe. FLYERALARM har naturligvis også hotelforsyninger til hele året.

Stefan Hennings

About Stefan Hennings

Stefan aims to assist the Nordic customers with order status print file adjustments and developing the FLYERALARM blog in which the goal is to answer your questions regarding FLYERALARM products and the methods used in the modern printing environment.

Hinterlassen Sie einen Kommentar