Skip to main content

Roll-ups: udskiftning af banner og justering af spændingsfjeder

By 6. March 2023 March 24th, 2023 Viden
udskiftning af banner

Kampagnerne ændrer sig, men roll-ups forbliver. Udskiftning af banner og bevægelige dele gør det nemt at tilpasse og vedligeholde roll-ups.

Uanset om det er på udstillingsstande, i salgs- eller showrooms: roll-ups tiltrækker opmærksomhed og er hurtige og nemme at sætte op. Du skal blot folde basen ud, samle stangen og sætte den ind i kassetten, trække reklamebanneret ud og fastgøre det med stangen. Så er det klaret! Dit budskab er allerede anbragt på en meget synlig reklameplads – når og hvor som helst og hvor du vil.

Lige så enkel som monteringen af roll-ups er, lige så nemt kan reklamemidlet også tilpasses til din aktuelle reklamekampagne. Fordelen: Ved de fleste modeller kan du nemt udskifte reklamebanneret. Det betyder, at du foretager en engangsinvestering i et roll-up-system og derefter blot kan udskifte tryksagerne. Desuden er de fleste roll-ups designet til hyppig montering og demontering. Reklamemediet kan endda tåle en lang messe-sæson med mange skiftende placeringer. Justerbare spændingsfjedre, som trækker trykket tilbage i kassetten ved demontering, er en garanti for denne holdbarhed og er monteret i langt de fleste roll-ups.

I denne artikel lærer du, hvordan du ændrer trykket og efterjusterer spændingsfjederen ved hjælp af Roll-Up Classic som et eksempel.

Sådan fungere udskiftning af banner på din roll-up

For at ændre banneret skal du bruge en kassecutter, dobbeltklæbende tape, den låsestift, der findes i bunden af kassetten på roll-up’en, en almindelig ske og eventuelt almindeligt tape. Det kan være lettere at skifte banneret med hjælp fra en anden person.

Trin 1: Placer Roll-Up’en på gulvet, så kassettens udfoldelige fødder peger opad.

Trin 2: Træk reklamebanneret ud af roll-up’en, indtil den selvklæbende strimmel er frit tilgængelig.

Trin 3: Fjern låsestiften fra holderen på undersiden af roll-up’en.

Trin 4: Hold banneret fast, og sæt låsestiften helt ind i den cirkulære åbning på siden af kassetten.

Forsigtig: Kontroller, at du har sat låsestiften helt ind i kassetten på oprulleren. Hold banneret godt fast under denne proces, da det vil blive trukket ind, hvis låsestiften ikke er sat korrekt ind.

Trin 5: Brug en tæppekniv/hobbykniv til at skære langs limlinjen på det gamle banner og fjern den beskyttende film. Fjern derefter det gamle bannerprint.

Trin 6: Rul det gamle banner sammen.

Trin 7: Fjern klemstrimlen øverst på det gamle reklamebanner. Fjern først dækslerne på siden af klemristen.

Trin 8: Åbn klemrækken.

Tip: Det er nemmest at åbne klemristen med en flad, robust genstand. F.eks. med håndtaget på en ske.

Trin 9: Fastgør spændestangen til den øverste ende af det nye reklamebanner. Det er bedst at folde klemstangen sammen fra midten.

Trin 10: Sæt dækslet fast på siden af klemristen igen.

Trin 11: Sæt en strimmel dobbeltklæbende tape over markeringslinjen på monteringsmaterialet til det nye banner.

Træk derefter folien på den selvklæbende strimmel af. Placer den nederste ende af det nye banner på markeringslinjen, og sæt det nye banner på plads. Sørg for, at du klæber banneret lige på, og at det trykte billede vender opad.

Trin 12: Du kan eventuelt fastgøre banneret med yderligere tape.

Trin 13: Hold banneret fast, og fjern kassettens låsestift igen. Nu er indtrækningsmekanismen aktiveret igen.

Trin 14: Rul nu forsigtigt bannerprintet op igen.

Sådan justeres spændingsfjederen

Trækker din Roll-Up Classic ikke automatisk trykket tilbage i kassetten helt ind til klemstangen, når den afmonteres? Så har Roll-Up’ens spændingsfjeder sandsynligvis mistet sin spændingskraft. Du kan løse dette problem hurtigt og nemt. Alt du behøver er en skruetrækker. Det kan være lettere at efterjustere spændingsfjederen ved hjælp af en anden person.

Trin 1: Læg roll-up’en på gulvet, og træk reklamebanneret ud. Sørg for, at det trykte billede vender opad. Rul nu banneret op igen, så langt som fjerspændingen er tilstrækkelig.

Trin 2: Løsn skruerne på kassettens lukkekappe, hvorfra der stikker en aflang kilepløkke ud.

Trin 3: Drej nu hele dækslet med uret, indtil trykket er rullet helt ind. Drej derefter hætten yderligere fire fulde omdrejninger med uret.

Trin 4: Skru derefter hætten fast på igen. Nu er den oprindelige fjederspænding i din Roll-Up Classic genoprettet, og banneret trækkes automatisk tilbage i kassetten op til klemstangen.

Plejeanvisninger for andre reklametekniske produkter

I øvrigt: Ud over Classic-versionen findes der talrige andre roll-up-varianter. Har du meget at sige? Så er Roll-Up XXL med 6 m² reklameplads det perfekte valg. Vil du have, at din Roll-Up skal være iøjnefaldende fra begge sider? Så er Comfort Duo-modellen som skabt til dig. Her kan forsiden og bagsiden trykkes med forskellige motiver. Du vil ikke kun tilpasse banneret, men også roll-up’ens kassette til dit design? Det er muligt med Roll-Up Color, hvis kassette fås i seks forskellige farver. Desuden findes der et bredt udvalg af særligt miljøvenlige, pladsbesparende, lette, højkvalitets- eller lavprisvarianter af roll-up.

Stefan Hennings

About Stefan Hennings

Stefan aims to assist the Nordic customers with order status print file adjustments and developing the FLYERALARM blog in which the goal is to answer your questions regarding FLYERALARM products and the methods used in the modern printing environment.

Hinterlassen Sie einen Kommentar