Skip to main content

4 tips om je werknemers een branded cadeau of relatiegeschenk te geven

By 13. mei 2022 BeInspired

Maak van je werknemers een wandelend reclamebord door ze hippe, branded cadeaus te geven. Denk hierbij aan een hoodie voor het thuiswerken, een koffiebeker to go voor in het openbaar vervoer of een katoenen tas om te gebruiken als boodschappentas. In dit blog bespreken wij 4 momenten in het jaar die geschikt zijn om je werknemer een branded cadeau te geven.

Het teamuitje

Dit is het moment om je werknemers te verrassen met een mooi cadeau vanuit het bedrijf. Begin het teamuitje goed met het uitdelen van nieuwe hoodies, truien, t-shirts of vesten die tijdens het teamuitje meteen van pas komen. Denk hierbij ook aan accessoires die passen bij het weer van de dag: een zonnebril op de zomerbarbecue, een muts en sjaal tijdens het wintersportuitje of een bedrukte paraplu voor een regenbuitje. Kleding bedrukken met logo betaalt zich dubbel en dwars terug, omdat je werknemers de kleding ook privé zullen dragen. Bijvoorbeeld op vakantie of tijdens het sporten. Tip: vergeet niet om foto’s te maken van je werknemers in hun nieuwe branded outfit tijdens het teamuitje voor op social media en de website.

De nieuwe werknemer

Een nieuwe werknemer wordt natuurlijk enthousiast verwelkomd door zijn nieuwe collega’s. Hoe leuk is het als er een compleet pakket met nuttige kantoorbenodigdheden op hem of haar ligt te wachten. Natuurlijk heb je al gedacht aan een notitieboek met pen, mokken bedrukken, een koffiebeker to go, een tas of trui. Wil je een stapje verder en je nieuwe werknemer echt verrassen en meteen laten kennismaken met de cultuur binnen het bedrijf? Denk dan ook eens aan handige gadgets zoals een duurzame usb-stick, een draadloze oplader voor je mobiel van hout, of een lunchbox van bamboe.

Thuiswerk outfit

We mogen eindelijk weer naar kantoor, maar het thuiswerken is in veel bedrijven ook een nieuwe norm geworden. Bij deze hybride vorm van het nieuwe werken passen natuurlijk ook branded relatiegeschenken. Denk hierbij aan een complete thuiswerkoutfit: een hoodie, of als je wilt dat je personeel iets minder casual in een online meeting verschijnt: een vest, polo of t-shirt. Ook water- en drinkflessen zijn een goed cadeau voor het thuiswerken. Op kantoor krijg je natuurlijk regelmatig koffie en thee aangeboden van je lieftallige collega’s. Thuis vergeet je nog wel eens genoeg te drinken. Zet een waterfles op je bureau en je werknemers drogen niet meer uit achter hun laptop.

Sporten

Behalve voor het thuiswerken kan de hoodie ook met sporten natuurlijk uit de kast worden getrokken. Zo maakt je werknemer reclame voor jou in de sportschool of tijdens het hardlopen. Wil je je werknemers stimuleren om te sporten? Geef ze dan een sporttas met bijpassende sporthanddoek en laat bidons bedrukken . Veel werknemers hebben in januari al het voornemen om meer te sporten, en zo geef je ze net dat extra sportieve zetje om die voornemens te gaan waarmaken.

 

Duurzame relatiegeschenken
Verkoop je een duurzaam product of dienst, dan zijn duurzame relatiegeschenken natuurlijk een must. Wij hebben een groot assortiment en dit blijven we steeds opnieuw uitbreiden. Populaire duurzame relatiegeschenken zijn zonnebrillen van tarwestro, een pennenset van bamboe of kurk, draadloze opladers van hout, duurzame tassen (rugtassen, laptoptassen, koeltassen, weekendtassen) en koffiebekers of lunchboxen van bamboe of biologisch kunststof.

Bekijk hier al onze relatiegeschenken en duurzame relatiegeschenken.

Mark Noteboom

About Mark Noteboom

Laat een reactie achter