Bestel Corona stickers voor een veilige werkomgeving

By 30. december 2021 januari 6th, 2022 BeInspired

Maak je werkomgeving veilig en up to date voor de laatste corona maatregelen. Plak corona stickers om duidelijk te maken aan personeel, klanten en bezoekers waar ze kunnen zitten, staan of lopen. Corona stickers drukken zorgt voor duidelijkheid en veiligheid. In dit blog leggen we uit welke soorten corona stickers er allemaal zijn.

 

Opvallen
Stickers kun je drukken in opvallende kleuren zoals fluorescerend geel, roze of groen. Ook door hun kleinere ronde of vierkante vorm vallen ze eerder op dan een A4 poster.

Universeel
Als je corona stickers voor je winkel of horeca koopt, ga dan voor stickers zonder tekst maar met symbolen en cijfers. Hierdoor begrijpen ook toeristen of mensen die geen Nederlands kunnen lezen dat de coronaregels gelden in jouw winkel of horeca-gelegenheid.

Het goede voorbeeld geven
Veel mensen zijn de coronaregels inmiddels beu. Echter is het nog steeds erg belangrijk dat de coronaregels worden nageleefd om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Geef het goede voorbeeld en richt je kantoor, winkel, café of restaurant zo in met stickers dat het bezoekers of personeel geen moeite kost om de regels op te volgen.

3 beste plekken om corona stickers op te hangen

En zijn veel plekken waar je corona stickers op kunt hangen. Wij lopen de 3 meest duidelijke plaatsen met je door.

1. Raamstickers corona
Het raam is de meest gebruikte plek om corona stickers op te plakken. Voordat je een kantoor, winkel of restaurant binnengaat, word je door corona raamstickers al herinnerd aan de corona maatregelen die daar gelden.

2. Vloerstickers corona
Vloerstickers zet je in als je mensen in een grote ruimte of gebouw de juiste route wilt laten lopen. Veel winkels kiezen voor een looppad in de winkel, zodat mensen elkaar niet te veel kruizen. Met corona vloerstickers en pijlen kun je dit looppad duidelijk aangeven.

3. Deurstickers corona
Je kunt je verbazen hoe snel mensen weer in oud gedrag vallen en de 1,5 meter afstand houden vergeten en onbewust niet meer naleven. Het is daarom slim op belangrijke en veel gebruikte deuren een deursticker met de coronamaatregelen te plakken. Denk hierbij aan ingang, uitgang, wc-deur, deur van de keuken en kantine.

Indoor stickers
De Indoor corona stickers zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en materialen. Denk hierbij aan milieuvriendelijke materialen, en van miniformaat sticker voor op balie tot A4 formaat sticker posters.

 

Gratis corona stickers lay out templates
Je kunt natuurlijk je stickers zelf ontwerpen, maar je kunt ook gebruik maken van onze gratis corona sticker templates. Zo hoef je zelf niet meer na te denken over het ontwerp of wat de juiste opvallende kleuren zijn. We hebben templates voor afstand houden stickers en stay home save lives stickers beschikbaar als vierkante sticker, ronde sticker, vloerstickers, plakband en zelfklevende folie stickers voor op glas.

Hoe duur is om corona stickers te drukken?
De prijs van corona maatregelen stickers bestellen is afhankelijk van het formaat, het materiaal dat je kiest en het aantal stuks. Hoe meer stickers je bestelt, hoe goedkoper de prijs per sticker wordt. Onze stickers hebben een premium uitstraling en zeer sterke hechtfolie. Ze blijven daarom lang zitten en zijn daarom meer duurzaam dan een poster of flyer.

Mark Noteboom

About Mark Noteboom

Hinterlassen Sie einen Kommentar