Skip to main content

Jouw drukwerk voor Black Friday? | FLYERALARM

By 11. november 2022 november 14th, 2022 BeInspired

Is jouw Black Friday reclameboodschap al in orde?

Waar Black Friday eerst alleen bekend was in Amerika, is het tegenwoordig ook een hype in Nederland en de rest van de wereld. Deze dag staat in het teken van kortingen, extreem hoge kortingen op producten en diensten, die zowel online als offline worden aangeboden. Als bedrijf, eigenaar van een online webshop of als retailer loont het zeker om mee te doen. Je hoeft niet direct al jouw producten of diensten in de uitverkoop te gooien, maar het biedt een interessante kans om onder de aandacht van je doelgroep te komen en extra bezoekers en klanten aan te trekken. Extra bezoekers of aandacht zijn altijd goed voor het vergroten van je naamsbekendheid. Heb jij daarom al nagedacht over jouw Black Friday reclame?

Wanneer is het black Friday?

Black Friday is ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand november. Traditiegetrouw geven bedrijven en winkels op de dag na Thanksgiving enorm veel korting op producten. Wat begon als 24 uur lang ongelofelijke promotions voor Black Friday, hoge kortingen en aanbiedingen kan je tegenwoordig vaak genieten van meerdaagse deals. Zo heb je bedrijven die een Black week organiseren, heel de week is er dan reclame voor Black Friday. Vaak starten aanbiedingen al voor Black Friday tot en met Cyber Monday.

Black Friday reclame: Speel in op de oriëntatiefase van de consument

Als bedrijf hoef je niet enkel Black Friday posters in de week voor Black Friday te verspreiden. Veel consumenten gaan namelijk al veel eerder op zoek naar de beste producten of diensten. In de twee weken voorafgaand Black Friday gaan veel consument al op zoek naar waar de beste deals te krijgen zijn. Als bedrijf is het slim om in deze tijd en oriëntatiefase van consumenten goed zichtbaar te zijn met Black Friday reclame. Zo kun je al Black Friday flyers verspreiden, posters ophangen of relevante e-mails naar jouw doelgroep versturen. Op die manier kan je er zeker van zijn dat jouw bezoekers weten wat voor acties jouw bedrijf heeft tijdens Black Friday.

Druk jouw reclameboodschap op het gewenste product

Een belangrijk aspect bij Black Friday reclame is een duidelijke boodschap. Vermeld simpel, kort en krachtig wat jouw aanbiedingen zijn. De perfecte Black Friday poster is duidelijk, geeft weer hoeveel korting de consument krijgt en waar (en wanneer) de consument het product of dienst kan aanschaffen. Je kan gemakkelijk posters online ontwerpen en dan vervolgens verspreiden. Wil je nog wat extra power? Laat dan Black Friday flyers drukken en verspreid ze huis-aan-huis.

Een handige ontwerp tool voor Black Friday posters

Je kan je voorstellen dat consumenten overladen worden met acties en promoties. Jij wilt daar natuurlijk met kop en schouder bovenuit steken. Zorg daarom voor een mooi en origineel ontwerp in lijn met de huisstijl van je bedrijf. Met onze online ontwerptool kun je heel gemakkelijk zelf een Black Friday drukwerk ontwerpen. Van briefpapier, enveloppen tot posters en flyers: met de online ontwerptool maak je de meest professionele en originele ontwerpen. De ontwerptool biedt gratis templates aan die je vervolgens zelf kan aanpassen. Ook kun je gemakkelijk in jouw eigen huisstijl een ontwerp maken.

Black Friday reclame doe je via FLYERALARM

Niet alleen vroegtijdig beginnen met Black Friday reclame is belangrijk, het succes valt of staat ook met scherpe aanbiedingen. Door de Black Friday gekte rekenen mensen ook op goede kortingen. Kortingen van meer dan 60% zijn bijvoorbeeld in Amerika geen uitzonderingen. Wellicht is dat niet voor iedere ondernemer weggelegd maar het kan ook anders. Geef bijvoorbeeld een waardevolle weggever bij een bestelling of een bijzondere cadeauverpakking voor kerstinkopen. Zo zal de klant later nog eens aan jou terugdenken. Bestel jouw Black Friday reclame bij FLYERALARM en zorg ervoor dat jouw doelgroep om de hoogte is van jouw toffe acties. Je kunt gemakkelijk producten bedrukken en bestellen in jouw huisstijl. Ook is het mogelijk om zowel in kleine en grote oplages te bestellen. Ben je vergeten op om tijd te beginnen met jouw Black Firday promoties? Met onze overnight service heb jij alsnog de bedrukte producten de volgende dag in huis.

Wil jij nou op de hoogte blijven de Black Friday acties en profiteren van exclusieve kortingen bij FLYERALARM? Abboneer je dan nu op de nieuwsbrief en loop niets mis!

Mark Noteboom

About Mark Noteboom

Laat een reactie achter