Skip to main content

Corona polsbandjes. Wat zijn dat nu eigenlijk

By 11. oktober 2021 oktober 15th, 2021 Know-how

Maak het de bezoeker gemakkelijker en werk met coronabandjes bij de entree van je café, restaurant of musea. Door elke dag een andere kleur coronapolsbandje te gebruiken kun je bezoekers gemakkelijk en snel verwelkomen. Coronapolsbandjes zijn “The talk of the town” en In dit blog lees je wat een coronapolsbandje is, hoe je eraan komt en hoe je ze kunt bestellen.

Wat zijn coronapolsbandjes?

Coronabandjes zijn polsbandjes die de functie van de QR-code van het coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app voor één avond overnemen. Zo kunnen horecagelegenheden gemakkelijker controleren wie een corona toegangsbewijs heeft en wie niet. De coronapolsbandjes voorkomen opstoppingen bij de deur en lange wachtrijen.

Hoe kom ik aan een corona polsbandje?

Je kunt een corona polsbandje ophalen bij mobiel controlepunten die staan op centrale punten (vaak bij uitgaansgelegenheden) in jouw stad. Als je jouw QR-code en identiteitsbewijs daar laat zien, krijg je een coronabandje. De corona polsbandjes hebben verschillende kleuren en zijn één dag geldig. Vooral bij uitgaansgelegen- heden zijn ze populair, omdat je zo gemakkelijk naar meerdere restaurants, cafés en clubs kunt.

Hoe kan ik coronapolsbandjes bestellen?

Bij FLYERALARM kun je heel gemakkelijk en snel coronapolsbandjes  bestellen in 5 stappen.

  • 1. Kies de maat
    Ga je polsbandjes bestellen voor volwassenen of kinderen?
  • 2. Kies de kleur
    Welke kleur polsbandjes wil je bestellen?
  • 3. Kleur bedrukking
    Wil je het polsbandje bedrukken in zwart of kleur?
  • 4. Aantal stuks
    Hoeveel coronapolsbandjes wil je bestellen?
  • 5. Bestellen, betalen en klaar!
    Bij de laatste stap kun je nog voor een bestandscontrole kiezen en anders door naar de check-out.

Tip: bekijk de informatiesheet voor tips om de tekst voor de bedrukking in één keer goed aan te leveren.

Welke polsbandjes zijn geschikt voor corona polsbandjes?

  • 1. Polsbandjes van Tyvek
    Tyvek polsbandjes zijn geschikt om te gebruiken als coronapolsbandjes. Ze voelen aan als papier, maar het materiaal is scheur- en waterbestendig. Je kunt Tyvek polsbandjes laten bedrukken met de datum of tekst of onbedrukt laten. De polsbandjes hebben een plakstrip voor een permanente sluiting. Bandjes doorgeven aan anderen gaat dus niet. Je kunt kiezen uit 13 verschillende kleuren.
  • 2. Vinyl polsbandjes
    Vinyl polsbandjes zijn ook geschikt om te gebruiken als coronapolsbandjes. Vinyl bandjes zijn gemaakt van 3-laags zacht kunststof dat prettig aanvoelt. Het materiaal is scheur- en waterbestendig. Je sluit de polsbandjes met een drukknop, die na sluiten niet meer geopend kan worden. De bandjes zijn dus niet overdraagbaar. Je kunt kiezen uit 7 verschillende kleuren.

Snel coronapolsbandjes drukken

Heb je snel coronapolsbandjes nodig? Kies dan voor onbedrukte Tyvek polsbandjes . Deze kun je bestellen met onze overnight service. Dat betekent vandaag bestelt, morgen in huis! Bekijk de aanlever deadlinetijd op de productpagina.

Mark Noteboom

About Mark Noteboom

Laat een reactie achter