Skip to main content

De horeca mag weer open! 4 tips om klanten te verwelkomen

By 9. februari 2022 BeInspired

Eindelijk mag de horeca weer open. Tijd om je voorraad horecabenodigdheden aan te vullen. Zijn jouw menukaarten nog up to date of is het tijd om nieuwe te laten drukken met antimicrobiële lak? Heb je al een banner of spandoek met openingsactie boven je ingang? In dit blog vind je 4 tips om je klanten te laten weten dat je weer open bent en ze feestelijk én veilig te verwelkomen.

 

Tip 1: Verras klanten met een openingsactie

Laat klanten weten dat je weer open bent met een aantrekkelijke openingsactie. Biedt een tweede gratis kopje koffie aan, laat ze weten dat ze een gratis dessert krijgen bij het nieuwe maandmenu of introduceer een stempelkaart. Of geef een leuke give-away mee als klanten in de openingsmaanden bij je bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glazen bedrukken met het logo van je bedrijf. Leuk voor je vaste klanten om te sparen. Informeer je klanten over de openingsactie en dat je weer open bent door een spandoek te bedrukken, met een banner of of vlag bij de entree van je restaurant of café.

Tip 2: Communiceer de huidige regels duidelijk met Corona drukwerk

De corona-regels blijven veranderen, dus informeer je klanten duidelijk welke regels gelden in jouw zaak door stickers en posters te drukken. Moeten ze een mondkapje dragen aan tafel of alleen als ze naar de wc lopen? Is 1,5 meter afstand houden nog gewenst? Je kunt hiervoor speciale bierviltjes, servetten, stickers en posters drukken. Corona stickers bedrukken doe je heel eenvoudig met onze corona stickers templates.

Tip 3: Menukaarten met anti-microbiële lak

Menukaarten, placemats en toegangskaarten met anti-microbiële lak zorgt ervoor dat je klanten gerust kunt stellen. Anti-microbiële lak vermindert virussen, bacteriën en ziektekiemen met 99,9%. Met nieuwe menukaarten drukken laat je op deze manier zien dat jouw horecazaak veilig is en dat je er alles aandoet om corona buiten de deur te houden.

Tip 4: Promoot ook outdoor jouw horecazaak

Promoot de heropening niet alleen op social media, via e-mail nieuwsbrieven en flyers drukken, maar ook buiten rondom je zaak. Gebruik stoepborden en reclameborden en zet die op 50, 100 en 200 meter afstand van je zaak. Zo laat je ook nieuwe voorbijgangers weten dat ze bij jou terecht kunnen voor koffie, een broodje, borrel of een hapje eten.

Gemakkelijk en snel drukwerk bij FLYERALARM

FLYERALARM is de plek om al je horeca drukwerk in één keer gemakkelijk en snel te drukken. Door het uitgebreide assortiment van 3 miljoen producten vind je bij ons alles wat je nodig hebt om je horecazaak een feestelijke heropening te geven. Bierviltjes bedrukken of stickers, servetten, glazen, vlaggen, posters of placemats: bij ons kan het allemaal. FLYERALARM bestaat sinds 2002 en is de grootste online drukkerij van Europa. Onze drukwerkexperts kijken mee bij elke bestelling en zorgen ervoor dat je horeca drukwerk met topkwaliteit wordt gedrukt en snel en gratis wordt bezorgd.

 

Mark Noteboom

About Mark Noteboom

Laat een reactie achter