Skip to main content

Feestelijke kerstcadeau labels

By 25. oktober 2022 november 10th, 2022 BeInspired

Het mooiste cadeau is natuurlijk niet compleet als de ontvanger niet weet van wie het komt. Met individuele cadeaulabels kan jij op een feestelijke manier laten weten wie de geschenken geeft.

Straten zijn feestelijk versierd, naaldbomen zijn versierd met lichtjes en supermarkten liggen vol met kerstchocolaatjes. Kortom: het is Kerstmis. Het is de hoogste tijd om na te denken over kleine geschenken voor trouwe klanten, betrouwbare zakenpartners en je eigen kring van collega’s.
Welk soort kerstgeschenk jij ook kiest, één ding is in ieder geval essentieel: dat de ontvanger weet van wie hij of zij het geschenk heeft gekregen. En waarom. En dat diegene het zich altijd herinnert. Daarom moet je altijd cadeaus geven met een persoonlijke groet. Op deze manier laat jij je dankbaarheid en waardering zien en heeft de ontvanger het gevoel dat zijn of haar prestaties van de afgelopen maanden zijn gewaardeerd.

Je hoeft niet elk geschenk met een handdruk te overhandigen. Met creatieve en bijzondere cadeaulabels kan jij elk geschenk verfijnen en een persoonlijk tintje geven, zelfs als het per post wordt verstuurd.

 Visitekaartjes als cadeaulabel

Met visitekaartjes kan jij veel meer doen dan alleen jouw contactgegevens delen. Vooral in de uitklapbare versie, gemaakt van hoogwaardige materialen of uitgebreid met unieke afwerkingen, werken visitekaartjes perfect als cadeaulabels. Foliepreeg in kerstkleuren geeft jouw cadeaulabel een heel bijzondere glans. Cadeaulabels van karton met een metaaleffect weerspiegelen de lichtjes van de kerstversiering prachtig, en natuurliefhebbers zullen blij zijn met milieuvriendelijke materialen zoals gerecycled of natuurlijk papier.

Handgeschreven kaartjes worden natuurlijk bijzonder goed ontvangen. Maak gewoon een witruimte in jouw ontwerp, zodat jouw boodschap gemakkelijk te lezen is. Afhankelijk van het aantal geschenken dat jij verstuurt, kan deze oplossing echter zeer tijdrovend zijn. In dat geval kan jij de cadeaulabels ook met kerstgroeten laten bedrukken – bestel visitekaartjes gewoon in sets en laat meerdere ontwerpen met verschillende teksten drukken. Perforeer een gaatje in de kaartjes en je hebt individuele en unieke cadeaulabels.

Praktisch en stevig : bagagelabels

Onzorgvuldig bagagepersoneel op luchthavens, krappe opbergruimtes in treinen, hitte, kou, nattigheid … kofferlabels zijn degelijk en gemaakt om zelfs de meest ongunstige omstandigheden te weerstaan.  Maak van bagagelabels degelijke cadeaulabels en voorzie ze van kerstgroeten voor jouw klanten, werknemers of zakenpartners. Voor het gemak worden de tags geleverd met een plastic lus.

Cadeaulabels die jouw klanten steeds opnieuw kunnen gebruiken

Geef je graag nuttige geschenken? Bevestig dan een cadeaulabel aan je cadeau dat de ontvanger steeds opnieuw kan gebruiken: Boekenleggers. Ze kunnen net als wens-, uitnodigings- of visitekaartjes op maat worden gemaakt en kunnen desgewenst zelfs op scheurvaste plasticfolie worden gedrukt. Voeg een seizoensgebonden groet toe aan de voorkant van de kaart en jouw logo aan de achterkant. Je klanten hebben jouw bedrijfslogo altijd voor zich wanneer ze door een boek bladeren of hun naslagwerken markeren.

Klassieke product- en cadeaulabels

Je hoeft het wiel natuurlijk niet elke keer voor Kerst opnieuw uit te vinden: Als je bij het organiseren van jouw kerstplannen op andere dingen wilt richten dan op zo creatief mogelijke cadeaulabels, dan kan je gewoon terugvallen op productlabels die door ervaren productspecialisten zijn gemaakt.

De cadeaulabels zijn verkrijgbaar in talrijke maten en formaten, met verschillende perforaties en nu zelfs van bijzonder natuurlijk uitziend 450 g kraftpapier of grondhoutkarton uit gecertificeerde duurzame bosbouw.

Zorg dat jij herinnerd wordt!

Natuurlijk zijn er talloze andere manieren om herinnerd te worden door klanten, partners of collega’s met creatieve en ongebruikelijke cadeaulabels. Flessen– of deurhangers kunnen ook worden omgezet in leuke cadeaulabels. Folders, versierd met aantrekkelijke afwerkingen of gedrukt op ongebruikelijk materiaal, zijn geweldige cadeaulabels, net als wens- en uitnodigingskaarten. En je kunt zelfs nog wat extra´s aan jouw cadeau toevoegen: bedrukbare cadeaulinten maken jouw geschenk en een professionele indruk compleet. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om klassieke cadeaulabels aan te bevestigen.

En als je niet op zoek bent naar cadeaulabels maar naar bijpassende cadeaus, wat dacht je dan van adventskalenders die je zelf kan vullen? Voeg daarbij een passende kerstverpakking of een kerststickers en je hebt alles klaar voor de mooiste tijd van het jaar.

Marco

About Marco

Marco wurde das Bloggen in die Wiege gelegt und er ist die fleischgewordene Textmaschine im Team. Sein Interessengebiet ist groß und die Ideen sprudeln nur so aus ihm heraus. Ein Steckenpferd hat er: ökologische und gleichzeitig ökonomische Druckverfahren.

Laat een reactie achter