Skip to main content

Hoelang duurt flyers drukken? | FLYERALARM

Hoelang duurt flyers drukken? Met flyers kun je jouw bedrijf, event of product promoten. Of je nu een lokale bakkerij bent die een speciale aanbieding heeft, een non-profitorganisatie die een evenement organiseert of een start-up die zichzelf wil adverteren, flyers zijn een goedkope en effectieve manier om je boodschap over te brengen. Flyers drukken kan zowel in kleine als grote oplage. Hoe lang het duur om flyers te drukken hangt af van een aantal factoren.

Verschillende factoren

Flyers laten drukken kan meestal binnen een paar dagen. De tijd die nodig is om flyers af te drukken, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid flyers die moeten worden afgedrukt, de complexiteit van het ontwerp en de druktechniek die wordt gebruikt. Heb je gekozen om flyers te vouwen, rillen of stansen? Dan kan het zijn dat het wat langer duurt om flyers te drukken.

Flyers drukken

Ga jij A5 flyers drukken of heb je een professionele uitziende flyer ontworpen? Dan zijn er nog een aantal zaken waarbij je rekening mee moet houden:

  • Resolutie: zorg er voor dat jouw ontwerp een hoge resolutie heeft (300 dpi of hoger), zodat de afbeeldingen en tekst op de flyers scherp en duidelijk worden afgedrukt.
  • Kleuren: je kunt flyers zwart-wit of full-colour bedrukken. Wil je zeker weten dat de flyer in de kleuren van jouw huisstijl wordt gedrukt? Gebruik dan CMYK-kleuren in plaats van RGB-kleuren. Hierdoor is er geen kleurverschil. Daarnaast zien de kleuren er levendig en fris uit.
  • Lettertypes: gebruik gemakkelijk leesbare lettertypen en zorg ervoor dat de tekst groot genoeg is om goed leesbaar te zijn.
  • Papierkeuze: kies het juiste type papier voor jouw flyer, afhankelijk van het doel en de uitstraling die je wilt bereiken.
  • Afwerking: overweeg de afwerking van de flyers, zoals glanzend of mat laminaat om ze een professionele uitstraling te geven.

Flyers ontwerpen

Met onze online flyer ontwerptool maak jij de mooiste ontwerpen. Grafische kennis is niet nodig, maak een keuze uit één van de honderden vooropgestelde lay-outs. Pas het ontwerp aan naar je eigen smaak of huisstijl en maak een keuze uit de gewenste oplage. Daarna is het slechts nog een kwestie van bestellen. Onze drukwerkexperts controleren gratis jouw drukbestanden zodat het drukwerk van hoge kwaliteit is.

Flyers snel nodig? Maak gebruik van de overnight service

Flyers drukken doe je snel een eenvoudig bij FLYERALARM. Nadat je jouw flyers hebt ontworpen is de laatste stap het bepalen van het aantal stuks. Bedenk hoe meer stuks je laat drukken, hoe goedkoper ze worden. Ook kan je kiezen om je bestand te laten controleren door onze drukwerkexperts. Zo weet je zeker dat jouw flyer wordt geprint zoals jij hem voor ogen had. Wil je ze morgen in huis? Maak dan gebruik van onze overnight service. In het grijze blokje vind je de deadlinetijd om je bestanden aan te leveren, zodat ze de volgende dag bezorgd kunnen worden.

Mark Noteboom

About Mark Noteboom

Laat een reactie achter