Skip to main content

Leuke ideeën voor ronde stickers drukken| FLYERALARM

By 24. februari 2023 BeInspired

Onze inspiratie voor het drukken van ronde stickers

Een cirkel is oneindig en dat geldt precies ook voor de mogelijkheden van ronde stickers. Kleine ronde stickers worden vaak gebruikt als spaarzegels bij de kassa van winkels en tankstations, terwijl grote ronde stickers als waarschuwingssignaal op een eletriciteitskast worden ingezet of om een reclameboodschap over te brengen. Of wat dacht je van een ronde sticker als bewegwijzering op een evenement? Of om een speciaal menu of actie te promoten? Ronde stickers ontwerpen en drukken is dan ook helemaal geen gek idee. Het is een opvallende vorm waarmee jij jouw boodschap, logo of actie kunt communiceren. Eén ding is zeker: met ronde stickers maak je de zaak altijd rond.

Inspiratietips voor jouw ronde stickers

Ronde stickers laten drukken heeft zo zijn voordelen. Het grootste voordeel? Ronde stickers hebben een aantrekkelijke vorm waardoor ze zorgen voor een hoog attentie-gehalte. Niets voor niets is ronde stickers drukken dan ook erg populair. Ronde etiketten worden vaak gebruikt voor reclame-uitingen, logo’s en informatie op producten en verpakkingen. Raamstickers, reflecterende stickers, lichtgevende stickers, stickers op een rol of voor buiten: je hebt ze allemaal in een ronde vorm. We lichten de verschillende typen stickers voor je uit en geven voorbeelden waar je ze voor kunt gebruiken.

Raamstickers

Raamstickers zijn ideaal als je een actie of aanbieding onder de aandacht wilt brengen van je klanten. Met een grote ronde raamsticker op je winkelruit zal langslopend publiek even stilstaan om jouw boodschap te lezen. Ook worden raamstickers vaak gebruikt in horecagelegenheden, bijvoorbeeld om de openingstijden weer te geven of om aan te geven dat er geen alcohol onder de achttien wordt geschonken. Ronde raamstickers laten drukken  is niet alleen voor het geven van informatie, je kunt ze ook gebruiken als decoratie. Bijvoorbeeld om je etalage aan te kleden voor de verschillende feestdagen. Wil je een ronde stickers laten drukken die je wat langer kunt laten zitten? Kies dan voor een winters tafereel in plaats van een kerstafbeelding. Zo kun je elk seizoen van sticker wisselen.

Reflecterende stickers

Met reflecterende stickers weet je zeker dat je gezien wordt. Laat ronde reflecterende stickers bedrukken met je logo waardoor jouw merk gegarandeerd in het oog springt. De stickers zijn gemaakt van reflecterend folie, dit zorgt ervoor dat invallend licht sterk reflecteert. Reflecterende stickers dragen bij aan de veiligheid van jezelf en anderen. Want niemand in het verkeerd kan om de weerkaatsing van reflecterende kleuren heen, zodra er een koplamp van een auto of een andere fiets op de sticker schijnt. Met deze stickers is jouw merk een lichtpunt in het donker.

Lichtgevende stickers

Een lichtje in het donker is altijd prettig. Wist je ook dat je daar een sticker voor kan gebruiken in plaats van een zaklamp? Met lichtgevende stickers licht de afbeelding of tekst in het donker helder op. Handig als je bijvoorbeeld de weg wilt wijzen naar de toilet in een donkere kroeg. De lichtgevende stickers kun je ook op fietsen, skateboards of scooters plakken. Overdag worden de stickers door bijvoorbeeld zonlicht opgeladen. Zodra de schemering valt licht de tekst of afbeelding op.

Stickers voor buiten

Ronde stickers voor buiten zijn weersbestendig. Een zonnige dag of een fikse regenbui doet geen afbreuk aan jouw stickers. Ideaal als je een outdoor campagne hebt lopen en je stickers met een QR-code wilt inzetten. Of als je bijvoorbeeld langs de snelweg stickers wilt plakken op een billboard. De stickers bladderen niet af en verkleuren ook niet. Outdoor stickers bedruk je gemakkelijk met jouw logo, tekst of met een afbeelding.

Stickers op rol

Veel winkels en tankstations maken gebruik van spaarsystemen om klanten aan zich te binden. Waar je vroeger vaak losse zegeltjes kreeg, worden tegenwoordig vaak stickers gebruikt. Deze kan je gemakkelijk op de spaarkaart plakken. Stickers op een rol biedt dan een uitkomst. Laat ronde stickers bedrukken met jouw logo of de afbeelding van de spaaractie. Plak jij vaak stickers op een pakketjes, kaarten of bijvoorbeeld een boeket bloemen? Dan bieden stickers op een rol ook een uitkomst. Laat ronde stickers bedrukken met een boodschap, zoals ‘gefeliciteerd’, ‘bedankt’ of ‘speciaal voor jou’. Met stickers op een rol kun je gemakkelijk de verschillende varianten naast elkaar bewaren en zijn ze netjes opgeborgen totdat je ze nodig hebt.

Eenvoudig afneembare ronde stickers

Heb je een kortdurende actie die je snel onder de aandacht wilt brengen? Zoals bijvoorbeeld een speciale Moederdagactie? Laat dan ronde afneembare stickers bedrukken. Deze stickers zijn gemakkelijk te verwijderen, zonder de ondergrond te beschadigen. Je kunt ze niet alleen gebruiken voor het promoten van een actie, maar ze zijn ook ideaal voor bewegwijzering tijdens een beurs of evenement.

Handige ontwerp tool voor zelf stickers maken

Ronde stickers zijn perfect voor een cadeau te versieren, te gebruiken als label op een product of om op een unieke manier jouw boodschap te communiceren. Of je nu alleen je logo op een sticker wilt laten drukken of meer tekst: het is allemaal mogelijk. Bij FLYERALARM kun je zelf je eigen stickers ontwerpen. Met de online ontwerptool maak jij in een handomdraai je eigen stickers. En dat zonder grafische kennis. Het enige wat je moet doen is het juiste formaat uitzoeken en een geschikt template. Daarna kun je zelf de tekst, afbeeldingen, lettertypes en kleuren aanpassen. Zo gemakkelijk is ronde stickers ontwerpen.

Mark Noteboom

About Mark Noteboom

Laat een reactie achter