Waarvoor kun je een notitieboek gebruiken?

By 17. juni 2022 BeInspired, Inspiratie

Geheugensteuntje en promotiemateriaal in één.

Op bijna iedere werkplek ligt wel een exemplaar: een notitieboek met een harde of zachte kaft. Ideaal om aantekeningen, notulen of to-do lijstjes op te schrijven of voor het maken van een tekening tijdens een saai overleg. Hoewel er genoeg digitale middelen voorhanden zijn, vinden mensen het nog steeds fijn om aantekeningen op papier te maken. Een notitieboek bedrukken met een logo, quote of in de huisstijl van het bedrijf is dan ook geen gek idee. Medewerkers hebben direct een notitieblok bij de hand om al hun krabbels en notities overzichtelijk bij elkaar te houden. Een notitieboek ontwerpen in huisstijl is ook perfect als relatiegeschenk. Geef je klanten en relaties een luxe bedrukt notitieboekje met pen. Je zult zien, dit handige cadeau wordt zowel op kantoor als thuis gebruikt.

Een notitieboekje voor op kantoor of onderweg

Een notitieboekje wordt bijna dagelijks gebruikt. Veel mensen vinden het handig om snel even wat notities tijdens een vergadering, telefoongesprek of college op te schrijven. Daarnaast is een klein notitieboek ook fijn om een to-do lijstje te maken of voor het schrijven van een boodschappenlijstje. Hoewel het gros van de notitieboekjes gelinieerd zijn, kan je ook kiezen voor ruitjespaper of gestipt papier. Met blanco papier als bedrukking kun jij je creatief uitleven op het papier. Er zijn veel verschillende formaten notitieboeken, van groot (A4) tot klein (A6) formaat. Een notitieboek A5 is het meest gekozen formaat. Dit formaat notitieboek is handzaam en past bijna in iedere (laptop) tas. Daarnaast biedt het genoeg ruimte om aantekeningen te maken. Zoek je een notitieboekje om namen en telefoonnummers te noteren en wat je gemakkelijk meeneemt? Kies dan voor een notitieboek A6. Dit notitieboekje wordt niet voor niets ‘pocketformaat’ genoemd. Dit formaat is ook ideaal om in te zetten als promotiemiddel. Notitieboeken met logo of bedrijfsnaam zijn niet alleen leuk als giveaway maar zijn ook nog eens nuttig. Je kan ze uitdelen tijdens een beurs, informatieavond of tijdens een training. Met een notitieboekje met logo en in de kleuren van de huisstijl vergroot jij gemakkelijk de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Ook kun je aan een nieuwe collega een bedrukt notitieboek als welkomstcadeau geven. Samen met een mooie balpen, visitekaartjes en een bedrukte koffiemok is jouw nieuwste medewerker ‘ready-to-go’.

Wat is het verschil tussen een harde en zachte kaft?

Naast verschillende formaten notitieboeken kun je ook kiezen tussen een notitieboek harde kaft of met een zachte kaft. Een notitieboek met harde kaft is perfect als je vaak onderweg bent. De harde kaft voorkomt dat je notitieboek vouwen en ezelsoren krijgt. Daarnaast kan je een logo met blindruk op de harde kaft drukken. Dit geeft het notitieboek een luxueuze en professionele uitstraling. Naast een logo kun je er ook voor kiezen om een inspirerende quote of illustratie op de voorkant te drukken. Een notitieboek zachte kaft is ideaal als je tijdens een intern werkoverleg even snel aantekeningen wilt maken. Het notitieboekje weegt daarnaast ook minder dan een notitieboek met harde kaft. Maak het notitieboek af met een leeslint, elastiek of balpenhouder

Duurzame notitieboekjes

Wil jij een notitieboek maken wat tegelijkertijd ook een duurzaam karakter heeft? Kies dan eens voor een duurzaam notitieboek, gemaakt van 100% recyclebaar papier. Dit duurzame notitieboek is volledig gemaakt van natuurpapier. Je kunt bij het bedrukken van duurzame notitieboeken kiezen voor chloorvrij gebleekt crèmekleurig natuurpapier. Een ander optie is om een bamboe notitieboek of een notitieboek met een vilten kaft te bestellen. Een notitieboek met een vilten kaft voelt zacht aan en valt daarnaast ook nog eens extra op. Met een duurzaam notitieboek laat jij zien dat je oog hebt voor duurzaamheid. Daarnaast kan het bijdragen aan het versterken van een milieubewust imago.

Gemakkelijk en snel notitieboekjes bedrukken bij FLYERALARM

Een notitieboek bedrukken en bestellen doe je gemakkelijk bij FLYERALARM. Met onze gratis online ontwerp tool maak je in een handomdraai een notitieboek met je bedrijfslogo of een inspirerende quote op de kaft. Je hebt hiervoor geen grafische kennis nodig. In slechts 8 stappen kun je een notitieboek laten drukken. Kies allereerst voor een staand, liggend of vierkant notitieboek. Bepaal daarna het formaat van het notitieboek. Vervolgens maak je de keuze tussen een harde of zachte kaft. Kies de veredeling en kleur van de kaft. Maak als laatste de keuze tussen blanco of ruitjespapier. De laatste stap is het bepalen van het aantal stuks. Je kunt zowel een kleine oplage als een grote hoeveelheid bestellen. Maak jouw werkplek compleet met bedrukte pennen, kalenders en andere kantoorbenodigdheden.

Mark Noteboom

About Mark Noteboom

Hinterlassen Sie einen Kommentar