Skip to main content

Alles in huis voor een geslaagde paasactie | FLYERALARM

By 14. maart 2023 BeInspired

Vrolijk Pasen met origineel paasdrukwerk

Zodra maart aanbreekt zijn er in iedere supermarkt alweer volop chocolade eieren te vinden en wordt het internet overspoeld met brunchtips, paascocktails en paashazen. Oftewel Pasen is coming. Naast een veel gevierde feestdag staat deze dag ook voor het begin van de lente. De start van een periode die in het teken staat van een nieuw begin, acties en uitverkoop. Voor een ondernemer kan de aanloop naar Pasen een goed moment zijn om te starten met extra (paas)acties. Wil jij jouw etalage, horecazaak of bedrijf aankleden met paasdecoratie of wil je een promotionele actie starten? We geven je een aantal ideeën, zodat je alles in huis hebt voor een geslaagde paasactie.

Stickers drukken

Hoe val je als ondernemer op tussen alle paasacties? Allereerst wil je natuurlijk gezien worden. Met een aantrekkelijke etalage kan je langslopend publiek attenderen op jouw producten of diensten. Vervang het wintertafereel door een fleurige thema. Denk bijvoorbeeld aan groene weides lammetjes, tulpen of aan attributen in frisse kleuren. Heb je geen ruimte in je etalage, maak dan met bedrukte raamstickers van je ruiten een trekpleister. Laat stickers drukken van levensgrote gekleurde eieren of ontwerp zonnige stickers met jouw aanbiedingen. Met belettering kan je ook paaskortingen op je etalage plakken. Of wat dacht je van een levensgrote en plakkerige versie van je speciale paasmenu? Vergeet dan ook niet om stickers te bedrukken met speciale openingstijden tijdens Pasen.

Bannermateriaal voor extra promotie

Een aantrekkelijke etalage of een winkelruit met raamstickers zorgt ervoor dat bezoekers jouw zaak binnenstappen. De volgende stap is er voor om te zorgen dat ze daadwerkelijk jouw producten of diensten kopen en niet alleen de gratis paaseitjes op de toonbank meenemen. Heb jij een speciale paaspromotie of een actiemenu? Schreeuw het van daken met zichtbare banners. Zorg voor een fris ontwerp en laat bezoekers weten welke acties er gelden in jouw zaak. Met wobblers in een paaseivorm geef je extra aandacht aan speciale actieproducten. Displays met zakjes eieren of paasdecoratie op de toonbank geven net nog even dat extra zetje voor een kassakoopje. Met origineel paasdrukwerk voor op de toonbank, in het schap of in de winkel ziet niemand je reclameboodschap over het hoofd.

Bedrukte chocolade als paasprentje

Standaard geven veel bedrijven bij kerst een cadeautje aan medewerkers, relaties of klanten. Wil je eens wat anders doen? Zet dan je medewerkers of klanten in het zonnetje tijdens Pasen. Verras klanten en relaties met een doosje chocolade. Laat chocolade bedrukken met jouw bedrijfslogo of een boodschap. Zo weten ze direct wie de afzender is. Of wat dacht je van een heerlijke paasstol, verpakt in een origineel bedrukte kartonnen verzenddoos. Ook kan je jouw medewerkers thuis verrassen met een presentje. Verpak chocolade of ander snoepgoed in een gondeldoosje. Voorzie het verzendoosjes van een origineel ontwerp, bijvoorbeeld met tulpen en kuikens voor een echt lente-gevoel of laat de gondeldoosjes bedrukken in jouw huisstijl. Dat is nog eens lekker uitpakken😊

Placemats en menukaarten bedrukken

Pasen is – net zo als bij kerst – een feest waar er flink wordt uitgepakt. Iedereen geniet van extra lekker eten en kleedt zich feestelijk aan. Pasen is dan ook niet compleet zonder een heerlijk paasontbijt, -lunch of paasdiner. Voor horecazaken is deze feestdag bij uitstek de gelegenheid om de paastafel uitbundig aan te kleden. Laat bijvoorbeeld placemats bedrukken met een speciale aanbieding of het paasmenu. Ook kan je tafels netjes aankleden met servetten of bestekzakjes met een paaswens. Verwacht je grote drukte? Bestel dan ook direct een voorraad bedrukte servetten, bierviltjes of bekers en laat andere horecabenodigdheden bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan.

Vrolijk Pasen met wenskaarten

Wens jouw collega’s, relaties of klanten fijne paasdagen met een zelf ontworpen wenskaart. Met onze online ontwerptool maak jij in een handomdraai professionele wenskaarten, voorzien van jouw bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap. Wist je dat een papieren kaart beter wordt gelezen dan een digitale kaart?  Maak bijvoorbeeld een kaart met silverstar® papier. Dit luxe materiaal spiegelt en is erg feestelijk. Ook kan je een kaart op linnenpapier drukken, ideaal als je een duurzame indruk wilt maken. Met deze tips voor paasdrukwerk ben jij zo op je paasbest!

Mark Noteboom

About Mark Noteboom

Laat een reactie achter