Stickers en etiketten zijn overal inzetbaar

Van horeca, winkel, tot op een festival: stickers en etiketten zijn overal inzetbaar

Reclamestickers voor op je bedrijfsauto, een sticker voor in een goodiebag of voedseletiket stickers voor in de keuken van je lunchroom. Stickers zijn super veelzijdig en voor heel veel branches handig. In dit blog lees je wat de voordelen van stickers zijn en waar je ze allemaal voor kunt gebruiken.

 

 

De 2 grootste voordelen van stickers:

1. Voordelig marketinginstrument

Stickers zijn een slimme manier om in te zetten als lokaal promotiemateriaal. Het is goedkoper dan een online advertentie en je bereikt meer mensen als je ze verspreidt op de juiste plekken. Geef ze gratis bij (online) aankopen of stop ze in goodiebags van andere lokale ondernemers of bedrijven.

2. Veel verschillende stickersoorten

Stickers kun je op veel verschillende manieren inzetten. Geef als cadeautje aan klanten een gratis stickervel mee bij (online) aankopen. Op dit stickervel zit natuurlijk ook een sticker met je logo of bedrijfsnaam. Plak ze op je bedrijfsauto’s en veel nieuwe mensen komen onderweg in aanraking met je merk. Of deel ze gratis uit op straat, in je winkel, op een evenement of open dag.

Waar kun je stickers allemaal voor gebruiken?

Etiketten voor winkels

Stickers zijn onmisbaar om uitverkoop en sale acties mee te communiceren. Plak de bedrukte stickers op de ramen, laat het een aantal weken hangen en haal ze als de sale voorbij is gemakkelijk eraf met een speciale sticker verwijderaar. Ook kun je stickers op tassen, kleerhangers, banners of de toonbank plakken om extra korting te communiceren. Stickers op rol zijn ideaal om in het magazijn je producten netjes te labelen. Stickers op rol zijn ook geschikt voor in de etiketteermachines.

Horeca stickers en etiketten

In de horeca zijn stickers verplicht: voedseletiketten om de inhoud van een bakje en de houdbaarheidsdatum aan te geven. Hierdoor zijn dagstickers in restaurants, lunchrooms, op de markt en in bars onmisbaar. Eigenlijk overal waar vers eten wordt geserveerd zijn datum stickers in de horeca nodig. Met stickers op een rol behoud je het overzicht in de keuken over de versheid van je ingrediënten. Temperatuurbestendige stickers blijven plakken bij temperaturen van -20 tot 40 graden. Denk naast verse ingrediënten ook aan stickers voor verschillende sauzen, tafelnummers, promotiestickers en take-away.

Stickers voor evenementen

Stickers zijn perfect als promotiemateriaal. Het is niet duur om veel stickers te laten drukken. Op de stickers plaats je de naam van het evenement, concert, buurtfeest, datum, plaats en je website. Je kunt ze uitdelen op een ander evenement, open dag of festival, meegeven in een goodiebag of een winactie mee organiseren. Denk hierbij aan outdoor stickers, raamstickers, indoor stickers of contourgesneden stickers. Ben je op zoek naar stickers voor achter de bar op een festival? Bekijk dan onze stickers op rol.

Stickers voor in de zorg

Vloerstickers, raamstickers, administratie stickers op vel voor patiëntendossiers: ook in de zorg kunnen stickers handig zijn. Bekijk onze verschillende soorten stickers op de stickerpagina en bestel in één keer alles, zodat je genoeg voorraad hebt en geen kleur- of afmetingverschil krijgt.

Etiketten en stickers op maat

Wil je stickers bestellen in een afwijkend formaat? Ook dat is mogelijk bij FLYERALARM. Ontwerp je eigen sticker op rol of bedruk gepersonaliseerde etiketten. In onze gratis sticker online ontwerptool kun je heel eenvoudig je eigen design maken. Je hebt hiervoor geen grafische kennis nodig.

Duurzame stickers

Vind je het belangrijk om milieuvriendelijke stickers te laten drukken? Bekijk dan onze veganistische stickers. Wij hebben veganistische stickers voor binnen en buiten. Ook is het mogelijk om veganistische stickers op rol te bestellen. Handig voor de administratie van een duurzaam bedrijf of als duurzame promotie stickers.

Mark Noteboom

About Mark Noteboom

Hinterlassen Sie einen Kommentar