Skip to main content

Jul med Flyeralarm: Fantastiska presentlappar till jul

By 4. December 2022 December 12th, 2022 BeInspired
Presentlappar till jul

Den bästa presenten är värdelös om mottagaren inte vet vem den kommer ifrån. Du kommer att bli ihågkommen med egna presentetiketter.

Oavsett vilken typ av julklapp du väljer är en sak väsentlig i alla fall: att mottagaren vet vem som gett presenten. Och varför. Och att han kommer ihåg det. Därför bör du definitivt lägga till personliga hälsningar till presenter. Genom att göra detta uttrycker du tacksamhet och uppskattning, och mottagaren känner sig uppskattad för sina prestationer under de senaste månaderna.

Du behöver inte räcka över varje paket personligen. Med kreativa och ovanliga presentetiketter förbättrar du varje present och ger den en personlig touch, även om den skickas med posten.

Visitkort som etiketter

Med visitkort kan du göra mycket mer än att bara förmedla dina kontaktuppgifter. Speciellt i den vikbara versionen, gjord av fina material eller förädlad med unika efterbehandlingar, fungerar visitkort utmärkt som presentetiketter. Hotfoil i julfärger ger dina presentkort extra glans. Ljuset från juldekorationer reflekteras underbart i presentetiketter av kartong med metallisk effekt, och naturälskare och friluftsentusiaster kommer att glädjas åt miljövänliga material som återvunnet eller naturpapper.

Handskrivna hälsningar är förstås extra populära. Skapa helt enkelt ett vitt område i din design så att ditt meddelande är lätt att läsa. Men beroende på hur många presenter du skickar kan denna lösning vara väldigt tidskrävande. I det här fallet kan du även få hälsningar tryckta på presentlapparna – beställ helt enkelt visitkort som ett set och få flera designs tryckta med olika texter. Hålstansa korten, och du har egna och unika presentetiketter.

Praktisk, tålig och robust: Lapp till resväskan

Slarvig personal på flygplatsens bagagesortering, trånga förvaringsutrymmen på tågen, värme, kyla, vatten… Resväsklappar är stabila, pålitliga och gjorda för att klara även de mest ogynnsamma förhållanden. Passar dessa egenskaper också med ditt företags image? Konvertera sedan Suitcase Tags till robusta presentkort och lägg till julhälsningar till dina kunder, anställda eller affärspartners. Hängen levereras bekvämt med en plastögla.

Presentetiketter som dina kunder kan använda om och om igen

Är du en praktiskt lagd och tycker om att ge användbara presenter? Lägg då till en presentetikett till din present som mottagaren kan använda om och om igen: bokmärken. De kan designas lika originellt som hälsnings-, inbjudnings- eller visitkort och vid behov även tryckas på rivsäker plastfolie. Lägg till en säsongsneutral hälsning på framsidan av presentkortet och din logotyp på baksidan. Dina kunder kommer alltid att ha ditt företags logo i åtanke när de enkelt bläddrar i en bok eller markerar facklitteratur.

Klassiska produkt- och presentmärken

Självklart behöver du inte uppfinna hjulet varje jul: om du vill koncentrera dig på annat än presentetiketter som är så kreativa som möjligt när du organiserar julaffären är det bara att använda produktetiketter gjorda av erfarna produktchefer.

Presentetiketterna finns i flera storlekar och format, med olika perforeringar och nu även gjorda av särskilt naturligt utseende 450g kraftpapper eller kartong från certifierat hållbart skogsbruk.

Lite att tänka på

Naturligtvis finns det otaliga andra sätt att bli ihågkommen av kunder, affärspartners eller kollegor med kreativa och ovanliga presentetiketter. Flask- eller dörretiketter kan också göras om till presentkort. Flyers, dekorerade med attraktiva ytskikt eller tryckta på ovanligt material, är idealiska som presentetiketter, liksom gratulationskort och inbjudningskort. Och du kan fortfarande vässa presenten: tryckbara presentsnären kompletterar din present och din professionella look. Naturligtvis kan du även använda den för att fästa klassiska presentetiketter.

Stefan Hennings

About Stefan Hennings

Stefan aims to assist the Nordic customers with order status print file adjustments and developing the FLYERALARM blog in which the goal is to answer your questions regarding FLYERALARM products and the methods used in the modern printing environment.

Hinterlassen Sie einen Kommentar