We are improving our online shop, in order to provide you with ideal features, we are using cookies. By using our website, you agree to this policy. OK Lue lisää
+358 9 42 45 1287 ma-pe klo 09:00 - 17:00 Toimitus maksutta Yön yli -toimitus

Tietosuojaseloste

Kiitos kun vierailette nettisivuillamme! Haluamme kertoa siitä, kuinka käsittelemme tietojanne Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 13 mukaisesti.

Vastuullinen

Vastuullinen alla kuvatusta tietojen keruusta ja käsittelystä mainitaan tekijätiedoissa julkaisutiedoissa

1. IP-osoitteen tallennus

Tallennamme verkkoselaimenne välittämän IP-osoitteen tiukasti käyttötarkoitukseen sidottujen ehtojen vallitessa seitsemän päivän ajaksi. Tämän tarkoituksena on tunnistaa, rajoittaa ja estää verkkosivuihimme kohdistuvat hyökkäykset. Mainitun ajanjakson jälkeen poistamme IP-osoitteet tai teemme ne nimettömiksi. Oikeusperusta: Yleinen tietosuoja-asetus artikla 6 kohta 1 alakohta f.

2. Käyttötiedot

Kun vierailette verkkosivuillamme, verkkopalvelimellemme tallentuvat muistiin tilapäisesti niin sanotut käyttäjätiedot tilastollisia tarkoituksia varten, jotta voimme parantaa verkkosivujemme laatua. Tämä tietokokonaisuus koostuu seuraavista osista

  • verkkosivu, josta URL/tiedosto haettiin
  • URL:n/tiedoston nimi
  • haun päivämäärä ja kellonaika
  • siirrettävä tiedostomäärä
  • käyttöstatus (URL/tiedosto siirretty, URL/tiedostoa ei löydetty)
  • käytetyn verkkoselaimen tyypin kuvaus
  • pyynnön esittäneen tietokoneen IP-osoite

3. Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Välitämme tietojanne rekisterinpitäjän lukuun tapahtuvassa käsittelyssä Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 28 mukaisesti palveluntarjoajille, jotka tukevat meitä verkkosivujemme toiminnan ylläpitämisessä ja siihen liittyvissä prosesseissa. Palveluntarjoajamme toimivat tiukasti ohjeidemme mukaisesti ja ovat vastaavan sopimuksen velvoittamia. Käytämme seuraavia palveluntarjoajia: esim. ylläpitopalveluntarjoaja, verkkoanalytiikkapalveluntarjoaja, uutiskirjepalveluntarjoaja jne.

Tietojen luovuttaminen kolmanteen maahan

Välitämme osia tiedoistanne rekisterinpitäjän lukuun tapahtuvassa käsittelyssä palveluntarjoajille ulkomailla. Vakuudeksi tietojen luovuttamisen lainmukaisuudesta olemme tehneet henkilötietojen käsittelijöiden kanssa vastaavan henkilötietojen käsittelyä koskevat sopimukset ja mikäli tarpeen EU-mallisopimukset Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 46 kohdan 2 alakohdan c mukaisesti.

Google Analyticsin tapauksessa (USA) asianmukainen tietosuojataso taataan osallisuudella Privacy-Shield-sopimukseen (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 45 kohta 1).

4. Evästeet

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteellenne ja voidaan lukea tältä. On olemassa istuntoevästeitä, jotka poistetaan, kun suljette selaimenne, ja pysyviä evästeitä, jotka tallennetaan pidemmäksi aikaa kuin yhden istunnon ajaksi. Evästeet voivat sisältää tietoja, jotka mahdollistavat käytetyn laitteen tunnistamisen. Jotkin evästeet sisältävät vain tiettyjä asetuksia koskevia tietoja, jotka eivät ole yhdistettävissä henkilöön.

Käytämme verkkosivuillamme istuntoevästeitä ja pysyviä evästeitä. Tietojen käsitteleminen perustuu Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohtaan f ja se tehdään käyttäjän opastamisen optimoimiseksi ja mahdollistamiseksi sekä verkkosivujemme ulkoasun mukauttamiseksi.

Voitte valita verkkoselaimenne asetuksista, että se ilmoittaa evästeiden sijoittamisesta. Näin evästeiden käyttö tulee Teille läpinäkyväksi. Voitte lisäksi milloin tahansa poistaa evästeitä ja estää uusien evästeiden sijoittamisen vastaavista selainasetuksista. Olkaa hyvä ja ottakaa huomioon, että tässä tapauksessa verkkosivumme eivät välttämättä näy optimaalisesti ja kaikki toiminnot eivät enää ole teknisesti käytettävissänne.

5. Seurantavälineet

Google Analytics

Verkkosivujemme tarpeiden mukaisen suunnittelun mahdollistamiseksi teemme käyttöprofiileja Google Analytics Universalin avulla. Google Analytics Universal käyttää evästeitä, jotka tallennetaan päätelaitteellenne ja voidaan lukea tältä meidän toimestamme. Tätä kautta meille on mahdollista tunnistaa ja laskea sivuillemme palaavat käyttäjät. Tietojen käsittely tapahtuu Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f ja Sähköisistä tieto- ja viestintäpalveluista annetun lain § 15 kohdan 3 perustalta, ja sen tavoitteena on selvittää, kuinka usein eri käyttäjät tulevat verkkosivuillemme.

Evästeen tuottamat tiedot, jotka koskevat Teidän tämän verkkosivun käyttöä, siirretään tavallisesti Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan siellä. Koska olemme aktivoineet tälle verkkosivulle IP-anonymisoinnin, Google lyhentää IP-osoitteen kuitenkin ensin Euroopan unionin jäsenmaiden sisällä. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa (Yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojataso on taattu, koska Google on osa Privacy Shieldiä) ja lyhennetään vasta siellä. Meillä on tämän lisäksi Google Inc:in (Yhdysvallat) kanssa sopimus rekisterinpitäjän lukuun tapahtuvaa käsittelyä koskeva sopimus Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 28 mukaisesti. Google käyttää tämän mukaisesti kaikkia tietoja tiukasti käyttötarkoitukseen sidotusti arvioidakseen meille verkkosivujemme käyttöä ja tehdäkseen raportteja verkkosivun käytöstä.

Käytämme lisäksi useita laitteita koskevaa seurantaa Google Analytics Universalin avulla. Tätä varten Teille annetaan lokitietojanne kirjattaessa käyttäjätunnus. Mikäli kirjaudutte myöhemmin toisesta kannettavasta laitteesta Teidän tiedoillanne asiakastilillenne, sama käyttäjätunnus on käytettävissänne. Ei ole kuitenkaan mahdollista, että salaamaton data yhdistetään käyttäjätunnukseenne. Myöskään Googel Analytics Universalin rakentamia käyttäjäprofiileja ei voida yhdistää tiettyyn tunnukseen.

Voitte estää Google Analytics Universalin kautta tapahtuvan henkilötietojenne käsittelyn milloin hyvänsä. Olkaa hyvä ja käyttäkää tätä varten yhtä seuraavista mahdollisuuksista:

1.) Voitte estää evästeiden tallentamisen muuttamalla vastaavia asetuksia selainohjelmistossanne; pyydämme Teitä kuitenkin ottamaan huomioon, että tässä tapauksessa ette välttämättä voi käyttää tämän verkkosivun kaikkia toimintoja kokonaisuudessaan

2.) Voitte lisäksi estää evästeen tuottamien ja Teidän verkkosivun käyttöön liittyvien tietojen kirjaamisen (sisältäen IP-osoitteenne) Googlelle sekä näiden tietojen käsittelemisen Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin takaa (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en) löytyvän selainliitännäisen.

3.) Voitte lisäksi estää Google Analyticsin suorittaman kirjaamisen klikkaamalla seuraavaa linkkiä. Tämä rakentaa opt-out-liitännäisen, joka estää pysyvästi tietojenne kirjaamisen vieraillessanne tällä verkkosivulla tulevaisuudessa:

Klikatkaa tästä estääksenne tietojenne käsittelyn Google Analyticsin kautta.

Google TagManager

Google-Analytics (Universal) on käytössämme niin sanotun Google Tag Managerin kautta. Google Tag Manager on myös Googlen tuote, joka antaa meille mahdollisuuden hallinnoida verkkosivutunnisteita yhdellä alustalla. Tag Manager on evästeetön verkkotunnus ja se ei kirjaa henkilötietoja. Tämä työkalu saa aikaan toisten tagien käynnistymisen, jotka mahdollisesti kirjaavat tietoja. Google Tag Manager ei käytä näitä tietoja. Mikäli verkkotunnus- tai evästetasolla on suoritettu deaktivointi, tämä on voimassa suhteessa kaikkiin seuranta-tageihin, jotka ovat käytössä Google Tag Managerin kautta.

Löydätte lisää tietoja käytännesäännöistä osoitteessa http://www.google.fi/tagmanager/use-policy.html.

Voitte lisäksi estää evästeen tuottamien ja Teidän verkkosivun käyttöön liittyvien tietojen kirjaamisen (sisältäen IP-osoitteenne) Googlelle sekä näiden tietojen käsittelemisen Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin takaa (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en) löytyvän selainliitännäisen

Voitte estää myös Google Analyticsin (Universal) kautta tapahtuvat kirjaamisen klikkaamalla alla olevaa linkkiä, esim. jos ette voi tallentaa laitteellenne selainliitännäistä. Tätä kautta asennetaan Opt-Out-eväste, joka estää tietojenne kirjaamisenne käydessänne näillä verkkosivuilla tulevaisuudessa: deaktivoikaa Google Analytics.

Lisää tietoja Google Analyticsin (Universal) käyttöehdoista ja tietosuojasta löydätte osoitteista http://www.google.com/analytics/terms/fi.html ja https://www.google.fi/intl/de/policies/.

Google Analytics (Universal) on jatkettu tällä verkkosivulla koodilla “gat._anonymizeIp();“ IP-osoitteiden anonymisoidun kirjaamisen (ns. IP-masking) varmistamiseksi.

RichRelevance

Tällä verkkosivulla kerätään ja tallennetaan tietoja markkinointi- ja optimointitarkoituksia varten RichRelevance Inc:n teknologian avulla (http://www.richrelevance.com) Nämä teknologiat mahdollistavat mainoskampanjoidemme ja mainossisältöjemme arvioinnin. Näistä tiedoista voidaan rakentaa salanimen avulla käyttäjäprofiili. Tätä tarkoitusta varten käytetään evästeitä. RichRelevance-teknologian avulla kerättyjä tietoja ei käytetä ilman asianomaisen erikseen antamaa suostumusta verkkosivuilla vierailijan henkilökohtaiseen tunnistamiseen eikä niitä yhdistetä salanimen kantajan henkilökohtaisiin tietoihin. RichRelevance analysoi algoritmin avulla verkkokäyttäytymistä ja tarjoaa tämän myötä asiakas-, tuote- ja palvelusuosituksia sekä mainoksia tällä verkkosivulla tai sähköpostitse (esim. uutiskirjeemme muodossa). Voimme lisäksi päättää tulevaisuudessa, että emme käytä henkilötietoja tarjotaksemme tällaisia suosituksia ja mainoksia toisilla digitaalisilla kommunikointitavoilla. Muuta käyttöä tai luovutusta kolmansille osapuolille ei tapahdu. Lisää tietoja RichRelevance-teknologiasta löytyy RichRelevancen tietosuojakäytännöistä (https://www.richrelevance.com/privacy/)./). Voitte deaktivoida RichRelevanceTracking-seurannan milloin tahansa klikkaamalla linkkiä https://www.richrelevance.com/privacy/opt-out/. Tämän jälkeen aktivoituu Opt-Out-eväste, joka estää tietojenne keräämisen vieraillessanne tällä verkkosivulla tulevaisuudessa.

6. Sosiaalisen median liitännäiset

Tietosuojasyistä emme ole yhdistäneet sosiaalisen median liitännäisiä suoraan verkkosivuillemme. Kun avaatte verkkosivumme, tietoja ei välitetä sosiaalisen median palveluille kuten Facebook, Twitter, XING tai Google+. Kolmansien osapuolien suorittamaa profilointia ei näin ollen tapahdu.

7. Turvallisuustoimenpiteet

Tietoturvallisuus

Jotta voimme suojella tietojanne ei-toivotulta käytöltä mahdollisimman hyvin, toteutamme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä. Olemme asentaneet verkkosivuillemme salauksen. Tietonne välitetään internetissä tietokoneeltanne palvelimellemme ja päinvastoin TLS-salauksen avulla. Tunnistatte tämän siitä, että selaimenne tilapalkissa lukkosymboli on lukittuna ja osoiterivi alkaa https://.

8. Käyttäjän oikeudet

Koskien henkilötietojenne käsittelyä Yleinen tietosuoja-asetus varmistaa Teille verkkosivunkäyttäjänä tiettyjä oikeuksia:

a. Tieto-oikeus (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 15):

Teillä on oikeus vaatia todistus siitä, käsitelläänkö Teitä koskevia henkilötietoja; jos näin on, Teillä on oikeus saada tietoonne nämä henkilötiedot ja Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklassa 15 eritellyt tiedot.

b. Oikeus oikaisuun ja poistamiseen (Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklat 16 ja 17):

Teillä on oikeus vaatia viivästyksettä Teitä koskevien virheellisten henkilötietojen oikaisua ja mahdollisesti epätäydellisten henkilötietojen täydentämistä.

Lisäksi Teillä on oikeus vaatia, että Teitä koskevat henkilötiedot poistetaan välittömästi, mikäli voidaan soveltaa Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklassa 17 eriteltyjä syitä, esim. mikäli tietoja ei enää tarvita tavoiteltuja syitä varten.

c. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 18):

Teillä on oikeus vaatia tietojen käsittelemisen rajoittamista, jos voidaan soveltaa Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklassa 18 lueteltuja edellytyksiä, esim. jos olette toimittaneet muutoksenhakupyynnön käsittelyä vastaan, mahdollisen arvioinnin ajaksi.

d. Oikeus tietojen siirrettävyyteen (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 20):

Tietyissä tapauksissa, jotka on lueteltu Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklassa 20, Teillä on oikeus saada haltuunne Teitä koskevat henkilötiedot jäsennellyssä, selkeässä ja koneellisesti luettavissa olevassa muodossa tai voitte vaatia näiden tietojen välittämistä kolmannelle osapuolelle.

e. Oikeus muutoksenhakuun (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 21):

Mikäli tietoja kerätään Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6, kohdan 1, alakohdan f perusteella (tietojen käsitteleminen oikeutettujen intressien turvaamiseksi), Teillä on oikeus, syistä jotka syntyvät omasta erityisestä tilanteestanne, toimittaa muutoksenhakupyyntö tietojen käsittelemistä vastaan milloin tahansa. Emme tämän jälkeen käsittele henkilötietoja, jos ei ole niin, että käsittelemiselle on olemassa todistettavissa olevia pakottavia suojeltavia syitä, jotka ylittävät asianomaisen henkilön oikeudet ja vapaudet, tai käsitteleminen palvelee laillisten oikeuksien toimeenpanoa, käyttöä tai suojelua.

Olkaa hyvä ja toimittakaa tähän (a.-e.) liittyvät viestinne osoitteeseen tietosuoja@flyeralarm.com

f. Muutoksenhakuoikeus valvontaviranomaisen kautta:

Teillä on oikeus hakea muutosta Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 77 mukaisesti valvontaviranomaisen kautta, jos näkemyksenne mukaan Teitä koskevien tietojen käsitteleminen rikkoo tietosuojalainsäädännöllisiä määräyksiä. Valitusoikeutta voidaan toteuttaa erityisesti asuinpaikkanne, työpaikkanne tai mahdollisen rikkeen tekopaikan valvontaviranomaiselle. Suomessa toimivaltainen valvontaviranomainen on

Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00521 Helsinki, puh. +358 29 56 66700, faksi +358 29 56 66735, sähköposti tietosuoja@om.fi, verkkosivu http://www.tietosuoja.fi

9. Uutiskirje

Tarjoamme Teille verkkosivuillamme mahdollisuutta tilata uutiskirjeemme. Mikäli olette antaneet meille erillisen suostumuksen siitä, että voimme ilmoittaa Teille sähköpostitse yrityksemme tuotteista ja palveluista, seuraa vastaava tietojen käsitteleminen Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6, kohdan 1, alakohdan a mukaisesti. Käytämme uutiskirjeessämme Google Analytics -palvelua (vertaa kohta 5).

Harjoitamme lisäksi linkkien ja avausten seurantaa. Me saamme tietää näin avoimen gif:n perusteella, onko asianomainen henkilö avannut uutiskirjeen. Lisäksi kirjaamme, ovatko uutiskirjeen vastaanottajat klikanneet uutiskirjeen linkkejä. Tätä varten toimitetaan salatusti tiedot asiakkaan käyttäjätunnuksesta, klikatuista linkeistä ja uutiskirjeen tunnus. Nämä tiedot tallentaa ja niitä käsittelee palveluntarjoaja Selligent. Tämä tapahtuu kuitenkin myös vain suostumuksen jälkeen. Suostumuksenne voidaan peruuttaa milloin tahansa ilman, että tämä vaikuttaa siihenastisten käsittelyjen lainmukaisuuteen. Jos suostumus peruutetaan, lopetamme kyseessä olevan tietojen käsittelemisen.

Mikäli ette halua enää tulevaisuudessa vastaanottaa uutiskirjettä, voitte peruuttaa tämän tilauksen milloin tahansa, esim. sähköpostitse tai seuraamalla uutiskirjeen peruutusta koskevaa linkkiä, jollainen löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

10. Asiakastili

Mikäli haluatte lähettää meille tilauksen, on Teidän ensin rekisteröitävä itsenne. Keräämme seuraavat tiedot: sähköpostiosoite, salasana, puhuttelusana, nimi, osoite ja puhelinnumero Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6, kohdan 1, alakohdan b nojalla. Tietoja, jotka välitätte meille rekisteröinnin tai tiedustelun yhteydessä, käytetään sopimuksen täytäntöönpanoon. Tämä kattaa myös tähän liittyvän asiakaspalvelun. Nämä tiedot voidaan poistaa pyynnöstä milloin tahansa. Tietoja ei poisteta, mikäli sopimuksen irtisanomisen jälkeen on vielä perittäviä avoimia saatavia. Lakisääteisten säilytysmääräaikojen vallitessa kyseessä olevia tietoja säilytetään määräajan mukaisesti.

11. Yhteydenottolomake

Teillä on mahdollisuus ottaa meihin yhteyttä verkkolomakkeen kautta. Yhteydenottolomakkeemme käyttämiseksi tarvitaan yhteydenoton aihe, puhuttelusana, kontaktihenkilön nimi ja puhelinnumero. Voitte antaa myös muita tietoja, mutta niitä ei edellytetä.

Lähettämällä tämän yhteydenottolomakkeen ilmoitatte hyväksyvänne, että antamanne tiedot kirjataan elektronisesti ja tallennetaan. Tietojen käsittelemisen oikeusperusta on Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6, kohta 1, alakohta a. Käytämme tietojanne ainoastaan tiedustelunne käsittelemiseksi. Voitte milloin tahansa peruuttaa suostumuksenne, esim. sähköpostitse osoitteeseen ◦tietosuoja@flyeralarm.com

12. Verkkokauppa

Tallennamme ja käytämme henkilötietojanne, jotka välitätte meille tilauksen yhteydessä, Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6, kohdan 1, alakohdan b mukaisesti vain tilauksen toteuttamiseksi. Käytämme sähköpostiosoitettanne tässä yhteydessä tiedottaaksemme tilauksenne etenemisestä.

Seuraavat maksutavat käsittelemme palveluntarjoajamme Ingenicon Tool Ogonen kautta:

- luottokorttimaksu.

Maksunne käsittelemiseksi FLYERALARM toimittaa seuraavat tiedot Ingenicolle:

  • tilausnumero
  • tilauksen tiedot
  • valittu maksutapa
  • tilaajan etu- ja sukunimi
  • laskutusosoite
  • toimitusosoite

Ennakkomaksu

Mikäli valitsette tämän maksutavan verkkokaupassamme, emme kerää Teiltä muita henkilötietoja kuin ne, jotka ovat välttämättömiä tilauksen toimittamiseksi.

13. Chatti

Userlike: Tällä verkkosivulla on mahdollista käyttää Userlike UG:n (http://www.userlike.com) teknologian pohjalta toimivaa live-chattiä. Userlike käyttää evästeitä, jotka tallennetaan tietokoneellenne ja jotka mahdollistavat Teille henkilökohtaisen keskustelun reaaliaikaisessa chatissä verkkosivullamme. Mikäli päätätte käyttää Userlikeä, chatin käytön sisältö ja sivuston käyttö kerätään ja käsitellään Userliken taholta sekä tallennetaan Saksassa. IP-osoitteenne perusteella kirjataan lisäksi sijaintiin liittyviä tietoja. Yhteys kerättyjen tietojen ja mahdollisten rekisteröintitietojen kanssa seuraa vain, jos toimitatte nämä meille vapaaehtoisesti, esim. live-chatin käytön yhteydessä. Sama pätee koskien muita henkilötietojanne. Yksityiskohtia koskien tietojenne käyttöä Userliken toimesta, kuten oikeutenne ja säätömahdollisuutenne henkilötietojenne suojelemiseksi, löydätte Userliken tietosuojaohjeista osoitteessa https://www.userlike.com/privacy_policy.

Päivitetty toukokuussa 2018