Skip to main content

6 tips til at skabe en effektiv flyer | FLYERALARM

By 26. June 2023 BeInspired

Vil du lave en flyer til din seneste kampagne, produkt eller festival? I denne blog giver vi dig 6 tips, som vil hjælpe enhver med at designe en flyer. Selv hvis du ikke har nogen grafisk viden, vil denne blog gøre det nemt for dig at lave en flyer.

1.Definer formålet med din flyer

Hvorfor laver du en flyer? Vil du have din målgruppe til at lære om dit brand, skal de følge dit brand på de sociale medier eller købe en billet til en begivenhed? Har du en rabatkampagne, eller starter udsalget? Sørg for, at du er meget klar over, hvorfor du får trykt flyers. Med disse oplysninger kan du designe en relevant flyer, der passer til målgruppen.

2. Find på en usædvanlig titel

Giv flyeren en kort og fængende titel, der er tydelig og gør dig nysgerrig. Det budskab, du ønsker at formidle, skal være klart med det samme, ellers vil din flyer ikke blive set yderligere. Prøv også at gøre din målgruppe nysgerrig ved at fortælle dem, hvad der er specielt. Får målgruppen rabat, er der noget nyt ved dit produkt, eller hvad gør denne begivenhed unik? På den måde gør du folk nysgerrige, og de vil begynde at læse resten af flyeren.

3. Hvad vil din målgruppe gerne vide?

Less is more, især når det gælder teksten i en flyer. Fortæl ikke, hvad du har lyst til at fortælle, men fortæl, hvad læseren ønsker og har brug for at vide: Hvem er du, hvad laver du, og hvorfor er det interessant for læseren? Hvad er der i det for dem? For yderligere oplysninger henvises til hjemmesiden. På den måde sikrer du, at du fastholder læserens opmærksomhed og fokus på call to action. Det er den handling, du vil have målgruppen til at udføre efter at have set din flyer. Eksempler: Besøg hjemmesiden, lav en aftale, følg med på sociale medier, køb billet eller produkt eller efterlad en e-mailadresse.

4. Brug superskarpe billeder

Dette er en åben dør, men stadig meget vigtigt at dobbelttjekke: brug billeder med 300 DPI. Du kan tjekke det ved at højreklikke på billedet og gå til indstillinger. Hvis billederne ikke er skarpe på din flyer, vil du ikke fremstå som professionel, og det vil forringe billedet af det endelige produkt eller den service, du leverer. Sørg også for, at billedet er spændende og tilføjer noget. Har du ikke selv gode billeder? Så brug en billedbank.

5. flyerens format

Når du designer en flyer, skal du også tænke på formatet. Ønsker du, at målgruppen skal tage flyeren med i tasken, lommen eller pungen? A5-flyers er det mest almindeligt valgte format. De passer nemt i en taske eller rygsæk. Vil du være sikker på, at din målgruppe tager flyeren med sig? A7-formatet er meget mindre og skiller sig igen ud. Dette format passer i lommen eller tegnebogen, men du kan ikke placere afsnit med tekst på det. Et A4-format er mere velegnet, hvis du vil lægge flyeren på en butiksdisk eller i en reception. Tænk nøje over formålet med din flyer, og hvad du vil have målgruppen til at gøre med den.

6. Måling er viden

Du har trykt og uddelt 10.000 flyers. Hvordan ved du, om din flyer var effektiv og nåede ud til din målgruppe? Måling er viden! Placer en unik kampagnekode på din flyer, som giver målgruppen mulighed for at logge ind, få rabat eller en gave på din hjemmeside. På den måde kan du måle præcis, hvor mange ekstra besøgende din flyer har bragt til din hjemmeside, webshop eller event.

Stefan Hennings

About Stefan Hennings

Stefan aims to assist the Nordic customers with order status print file adjustments and developing the FLYERALARM blog in which the goal is to answer your questions regarding FLYERALARM products and the methods used in the modern printing environment.

Hinterlassen Sie einen Kommentar