Skip to main content

Sådan organiserer man en uforglemmelig begivenhed!

By 10. July 2023 July 13th, 2023 BeInspired

Nyttige tips til at organisere en uforglemmelig begivenhed

Koncert-, festival- eller eventbilletterne kan tages frem fra støvet igen: Festivaler med hundredtusindvis af mennesker, der svinger sig til musikken, en personalefest med grillmad eller en netværksmesse med talere. Nu hvor vi igen må samles i massevis, skyder netværksmøder, seminarer, festivaler og events op som paddehatte. Hvordan sikrer du dig, at du arrangerer en begivenhed, som ingen vil gå glip af? Originalt og iøjnefaldende reklamemateriale trykt med annonceringen af din begivenhed er indlysende. Men hvad med inspirerende udsmykning, tryk af briller med et slogan eller hurtig adgangskontrol med tryk af armbånd? Vi giver dig nogle praktiske tips, så ingen har lyst til at gå glip af din event.

Festivaltryk, det starter med en god invitation

Med et bredt udvalg af forskellige events kan det nogle gange være svært at tiltrække den ønskede målgruppe til din event. Til en festival eller koncert med et godt line-up kan billetterne blive udsolgt på ingen tid, men til en messe eller et netværksarrangement kan det være anderledes. Så start med en god og attraktiv invitation. Skal du arrangere en messe eller en personalefest? Hvad med at sende en trykt invitation til kunder, relationer eller medarbejdere? Du kan også printe plakater og hænge dem op på kontoret, hvis du arrangerer en personalefest. En anden måde at invitere målgruppen på – som helt sikkert vil fænge – er at lave en fængende og inspirerende video.

Brug de rigtige reklamematerialer

Efter den første (personlige) invitation til din begivenhed er det tid til at promovere begivenheden yderligere. Reklamemateriale til en begivenhed kan omfatte opslag på sociale medier, nyhedsbreve, men også fortovsskilte, reklameplakater eller flyers. Når du printer plakater eller flyers, er det vigtigt, at de rigtige oplysninger står på dem. Hvad skal der stå på en flyer? Naturligvis datoen for begivenheden, klokkeslæt og sted. Derudover et kort resumé af, hvad der er at gøre, se eller høre. Har du stadig brug for hjælp? Vi vil gerne give dig nogle praktiske tips til, hvordan du laver og udskriver flyers effektivt. Til en stor begivenhed som en festival eller en messe kan du udvide din markedsføring endnu mere ved at bruge udendørs klistermærker, printe billboards eller hænge bannere op.

Udsmykningen af din begivenhed

Når eventen er trykt, og plakater og bannere er hængt op, er det tid til at tænke på, hvordan du skal klæde dit mødested på. En attraktiv lokation eller en inspirerende messestand er en del af succesen. På en netværksmesse eller et seminar vil du ikke kun overføre viden, men du vil også have, at de besøgende husker dig. Pift en messestand op med bannere eller flag med f.eks. dit firmalogo eller navn. Arrangerer du en udendørs begivenhed eller en personalefest? Så er parasoller med firmanavn og logo også en god idé. Eller få trykt partytelte i din virksomheds farver. De sikrer ikke kun genkendelighed, men er også ideelle, når regnen truer. Og som til enhver fest er balloner ikke til at komme udenom. Vidste du også, at det er muligt at trykke på balloner?

En begivenhed er ikke komplet uden god catering

Lige så vigtig som udsmykningen af lokalet er maden. Hvilken slags mad, du serverer, afhænger af typen af event. Til en festival eller et stort arrangement kan du vælge food trucks med forskellige barer. Ved at printe et ølglas med navnet på festivalen eller din virksomhed, kan du være sikker på, at de ikke glemmer dig. Vi garanterer det ikke helt, da antallet af øl nogle gange kan påvirke hukommelsen. På en messe, et seminar eller en firmafest kan du f.eks. arrangere en buffet eller lade barpersonalet gå rundt med snacks. Lad barpersonalet gå rundt i firmatøj for at give et professionelt indtryk. Firmatøjet kan f.eks. være trykt med et slogan, firmanavn eller logo.

Hos FLYERALARM finder du alt, hvad du har brug for til dit eventprint

Nu, hvor du ved, hvad du skal bruge til at arrangere et event, er det tid til at handle. Hos FLYERALARM finder du alt til at promovere og dekorere din begivenhed. Med plakater, billboards eller flyers i forskellige størrelser når du ud til din ønskede målgruppe. Pynt din event op med partytelte, flotte stole og hynder og yderligere udsmykning som bannere og flag. Fra et lille oplag på 10 flag til et stort oplag på 1.000 flyers, det hele er muligt. Og har du glemt noget i sidste øjeblik, f.eks. ølbrikker med tryk? Det er ikke noget problem. Med vores dag-til-dag-service kan du nemt bestille ekstra tryksager eller produkter og få dem leveret næste dag.

Stefan Hennings

About Stefan Hennings

Stefan aims to assist the Nordic customers with order status print file adjustments and developing the FLYERALARM blog in which the goal is to answer your questions regarding FLYERALARM products and the methods used in the modern printing environment.

Hinterlassen Sie einen Kommentar