Organiseer een evenement met drukwerk van FLYERALARM

Bij een evenement organiseren komt heel veel kijken. Bestel je drukwerk, aankleding en entree benodigdheden bij FLYERALARM en bespaar jezelf veel tijd, geld en stress. FLYERALARM heeft jarenlange ervaring met het leveren van drukwerk en aankleding voor internationale evenementen. Of het nu gaat om posters voor een lokale braderie of de aankleding van een stand op een vakbeurs. Voor kwaliteit en snelle levering bestel je vandaag nog bij FLYERALARM.

Waarom alles voor jouw evenement drukken bij FLYERALARM?

Een evenement organiseren bestaat uit heel veel verschillende taken. Bespaar jezelf tijd en geld door al je drukwerk, aankleding en toegangskaarten bij FLYERALARM te bestellen. Door ons zeer uitgebreide assortiment kun je voor je volledige evenement benodigdheden bij ons terecht. Van promotie flyer tot polsbandjes en van toegangskaarten tot evenemententerrein artikelen. FLYERALARM bestaat sinds 2002 en wij hebben dus jarenlange ervaring met het leveren en drukken van uitrusting en drukwerk voor evenementen. Zo weet je zeker dat je topkwaliteit krijgt voor een scherpe prijs met supersnelle levering.

3 tips om een festival te organiseren

Je organisatie bijbel: het draaiboek

Begin met het maken van een draaiboek van jouw evenement. Hierin staat wie, wat, wanneer en waar verantwoordelijkheid voor zijn. Ook kun je hierin je planning en budget in opnemen. Verdeel taken onderling en schrijf gedetailleerd op wie waar verantwoordelijk voor is, met contactgegevens van de eindverantwoordelijke. Tijdens het organiseren update je continue het draaiboek zodat hij altijd up-to-date is. Je zult merken dit draaiboek wordt het heilige handboek voor jouw festival organisatie. Zorg ervoor dat alle contactgegevens erin staan van alle betrokken partijen en deel continu een nieuwe versie van het draaiboek met je team.

Begin op tijd met de promotie

Een concept bedenken voor je promotiecampagne, een design laten maken, goedkeuren en dan kiezen welke promotiemiddelen je in wilt zetten. De promotie wordt vaak als laatste taak gezien, maar begin juist zo vroeg mogelijk. Zonder promotie weet je doelgroep niet dat je evenement gaat plaatsvinden en zonder bezoekers geen evenement! Dus bedenk op tijd: ga je posters en banners in de omgeving ophangen waar het evenement plaatsvindt, laat je flyers uitdelen in een winkelcentrum of kies je voor direct mail naar je trouwe klanten?

Vergeet de follow up niet

Wat is het doel van je evenement? Wil je bezoekers een leuke dag laten beleven, informatie geven of mensen verbinden? Zorg ervoor dat je bij alles wat je regelt en beslist je hoofddoel niet uit het oog verliest. Zorg er ook voor dat je na het evenement nog een follow up regelt. Denk aan een e-mail met enquête en save the date voor een volgend event, aanvullende informatie over producten of een aftermovie. Zo blijft het evenement ook als het is afgelopen langer hangen bij de bezoekers.