Skip to main content

Kalender 2024 – Layout skabeloner med gratis download

By 28. August 2023 BeInspired
kalenderskabeloner

Kalendere er naturligvis populære reklamemedier, især omkring årsskiftet. Udover klassikerne er der også mange alternativer. Hos FLYERALARM finder du mange gratis kalenderskabeloner.

Fra Pocketformat til XXL-version – nu er de der igen: kalenderne for det kommende år. Kalendere har i årevis været en stabil salgsfaktor for forlagene og den stationære boghandel. Kunderne er især interesserede i små og billige formater frem for de eksklusive kalendergiganter. Onlinehandlen nyder også godt af kalenderbranchen, men ikke i samme omfang som med bøger. Hvad er årsagen? Kalendere er produkter, som kunderne gerne køber på stedet for at få en idé om effekten og tilstedeværelsen.

Forretningsverdenen har draget fordel af disse to funktioner eller egenskaber. Kalendere i trykt form er blandt klassikerne blandt reklamemedier. De er ikke kun en perfekt billedbærer. De er også et effektivt marketingværktøj til at være positivt til stede i kundernes, forretningspartnernes eller medarbejdernes bevidsthed i 365 (366) dage.
Særligt populære? Klassiske versioner som vægkalendere, årsplanlæggere, bordkalendere eller lommekalendere – trykt på almindelige papirtyper fra 170 g billedtryk, i en lang række størrelser. Efterbehandling er mindre efterspurgt for kalendere. Det skyldes sandsynligvis også omkostningerne. Kalenderskabeloner sparer også penge – og frem for alt tid. De er især praktiske, hvis de kan redigeres, for eksempel med InDesign eller anden software.

Omkostninger eller ej. For alle dem, der gerne vil præsentere deres virksomhed på en helt særlig måde og stadig leder efter det rigtige kalenderprodukt, har vi samlet nogle ideer. Hvad synes du …

Kalendere i en usædvanlig form

Sig farvel til de klassiske former og integrer for eksempel firmalogo, tekster og kalender

  • indstik som kreditkort
  • på en skrivebordsoverflade
  • stående

Kalendere lavet af specielle materialer

Vælg usædvanlige materialer, og print din kalender på plastikkort

  • på plastikkort; som det fx kendes fra kundekort, medlemskort eller gavekort
  • som et magnetisk klistermærke i kreditkortformat; det klæber til jernholdige overflader
  • på stabil chromosulfatkarton; det ser pænt ud og ligger godt i hånden
  • på Multilayer papir; det hvide flerlags designpapir med sort kerne er et rigtigt blikfang
  • på hårdskumplade; den er let som en fjer, kan fastgøres til væggen med klæbestrimler og skæres til
  • som en flyer med et aftageligt klistermærke
  • som en notesbog med hardcover eller softcover; fås i den gode gamle stil, som for tiden er tilbage på mode, også med elastik

Kalenderskabeloner 2024 til gratis download

Som hvert år har vi kalenderskabeloner for 2024 i PDF- og IDML-format, som du kan downloade gratis fra vores online shop. For mange kalendervarianter kan du downloade den relevante kalender online her. Alle skabeloner kan tilpasses individuelt med et professionelt layoutprogram som InDesign.

Du kan f.eks.

  • integrere billed- og fotomotiver i forskellige størrelser
  • integrere designelementer som logoer, ikoner, piktogrammer, mønstre, figurer eller rammer
  • Tilføj tekster: f.eks. slogans, datoer for begivenheder, citater eller tanker for hver dag.
  • Tilpas farver og tilføj ekstra farveområder eller gradienter (f.eks. som baggrundsområde)

Klik her for at se layoutskabelonerne: Layoutskabeloner Kalender 2024

Og her direkte til kalendervarianterne: Kalender

Stefan Hennings

About Stefan Hennings

Stefan aims to assist the Nordic customers with order status print file adjustments and developing the FLYERALARM blog in which the goal is to answer your questions regarding FLYERALARM products and the methods used in the modern printing environment.

Hinterlassen Sie einen Kommentar