Skip to main content

4 tips för att ge dina anställda en varumärkes- eller företagspresent

By 3. July 2023 BeInspired

Förvandla dina anställda till vandrande reklampelare genom att ge dem trendiga gåvor med ditt varumärke. Tänk dig en huvtröja för att jobba hemifrån, en kaffemugg för kollektivtrafiken eller en bomullspåse att använda som shoppingväska. I den här bloggen diskuterar vi 4 tidpunkter på året som är prefekta för att ge dina anställda en märkesgåva.

Utflykt med teamet

Nu är det dags att överraska dina medarbetare med en fin gåva från företaget. Börja teambuildingen på rätt sätt genom att dela ut nya hoodies, jumpers, t-shirts eller västar som kommer till nytta direkt under teamutflykten. Tänk också på accessoarer som passar dagens väder: solglasögon för sommarens grillfest, hatt och halsduk för vinterutflykten eller ett paraply med tryck för regnväder. Kläder med tryck och logotyp betalar sig dubbelt, eftersom dina medarbetare även kommer att bära kläderna privat. Till exempel på semestern eller när de tränar. Tips: Glöm inte att ta bilder av dina medarbetare i deras nya märkeskläder under teamutflykten för sociala medier och webbplatsen.

Den nya medarbetaren

En ny medarbetare välkomnas naturligtvis med stor entusiasm av sina nya kollegor. Hur trevligt är det inte då när ett komplett paket med användbara kontorsmaterial väntar på honom eller henne. Du har säkert redan tänkt på en anteckningsbok med penna, muggar med tryck, en kaffemugg att ta med, en väska eller en tröja. Vill du gå ett steg längre och verkligen överraska din nya medarbetare och omedelbart introducera dem till företagskulturen? Överväg praktiska prylar som en hållbar USB-kontakt, en trådlös laddare för din mobiltelefon tillverkad av trä eller en lunchlåda tillverkad av bambu.

Arbeta hemifrån

Äntligen är det dags att återvända till kontoret, men att arbeta hemifrån har också blivit en ny norm i många organisationer. Med denna hybridform av det nya sättet att arbeta är företagsgåvor med varumärke naturligtvis lämpliga. Tänk på en komplett outfit för hemmakontoret: en huvtröja, eller om du vill att dina anställda ska se lite mindre avslappnade ut för ett online-möte: en kofta, polo eller t-shirt. Vatten- och dryckesflaskor är också en bra present till dem som arbetar hemifrån. På kontoret blir du förstås regelbundet bjuden på kaffe och te av dina trevliga kollegor. Hemma glömmer man ibland bort att dricka tillräckligt. Ställ en vattenflaska på skrivbordet så kommer dina medarbetare inte längre att vara uttorkade bakom sina bärbara datorer.

Sport

Förutom att arbeta hemifrån kan huvtröjan naturligtvis också användas för sport. På så sätt kommer din medarbetare att göra reklam för dig på gymmet eller på löprundan. Vill du uppmuntra dina anställda att träna? Ge dem en sportväska med en matchande sporthandduk och låt trycka på vattenflaskor. Många anställda planerar redan att träna mer i januari, och det är så här du ger dem den extra sportiga knuffen för att göra verklighet av sina föresatser.

Hållbara företagsgåvor
Om du säljer en hållbar produkt eller tjänst är hållbara företagsgåvor ett måste. Vi har ett stort urval och vi utökar det hela tiden. Populära hållbara företagsgåvor är solglasögon, ett set pennor av bambu eller kork, trådlösa laddare av trä, hållbara väskor (ryggsäckar, laptopväskor, kylväskor, weekendväskor) och kaffekoppar eller lunchlådor av ekologisk plast.

Se alla våra företagspresenter och presenter för hållbart företagande här.

Stefan Hennings

About Stefan Hennings

Stefan aims to assist the Nordic customers with order status print file adjustments and developing the FLYERALARM blog in which the goal is to answer your questions regarding FLYERALARM products and the methods used in the modern printing environment.

Hinterlassen Sie einen Kommentar